Vijf manieren hoe dieren een rol kunnen spelen op jullie bruiloft 

Monic Arts
Monic Arts 11 december 2016

Dierenliefhebbers opgelet! Natuurlijk wil je jouw dier het liefste op deze mooie dag bij je hebben. Jullie bruiloft is misschien immers niet compleet zonder jullie harige vriend. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je ze bij de bruiloft kan betrekken. Wij geven je wat inspiratie voor de mogelijke rollen van dieren op jullie bruiloft! Kijk en geniet, want wie smelt hier nou niet van?

AANZOEK

Een tip voor de mannen; gebruik jullie huisdier of eventueel zelfs jullie nieuwe huisdier tijdens het aanzoek! Dit kan je bijvoorbeeld doen door een briefje, kaartje of zelfs een ring aan de halsband van het dier te hangen.  Laten we eerlijk zijn, wie kan hier nou nee tegen zeggen?

 

pruposal dogs

SAVE THE DATE 

Een ander leuk idee is het gebruiken van een dier in jullie save the date- aankondiging. Doe het dier een leuk bordje om met jullie datum erop en maak een foto. Makkelijk, maar zo leuk!

 

save

dogs

VERVOER

Paardenliefhebber? Welk paardenmeisje droomt er niet van om aan te komen op de bruiloft in een mooie koets. Mocht je letterlijk en figuurlijk je prins op het witte paard gevonden hebben, kunnen jullie natuurlijk ook allebei te paard aan komen bij de bruiloft. 


vervoer bruiloft

CEREMONIE

Jullie dier een rol laten spelen tijdens de ceremonie? Honden kunnen heel makkelijk een rol spelen door ze bijvoorbeeld de ringen te laten brengen. Ook kan je ze gebruiken als toevoeging bij de bruidsmeisjes. Met een mooie strik om is hij helemaal klaar voor de grote dag! 


ceremonie

FOTOSHOOT

Jullie ‘familielid’ kan natuurlijk niet ontbreken tijdens de fotoshoot. Een dier kan heel eenvoudig toegevoegd worden aan de trouwreportage. Dit zal zonder twijfel mooie plaatjes overleveren!

 

 lamb

 

cat

 

lama

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,4 / 5 gebaseerd op 10 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN