Dilemma dinsdag: seks op de huwelijksnacht

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 28 augustus 2018

Jij draagt vast een super mooi lingeriesetje onder je bruidsjurk en jullie hebben beide vast hoge verwachtingen van de huwelijksnacht en zijn erg gespannen. Maar wat komt er eigenlijk van terecht deze nacht? Hebben jullie seks op jullie huwelijksnacht of, zijn jullie blij om na deze lange dag eindelijk lekker de ogen te sluiten?


WAAROM NIET?

Waarom zouden jullie geen seks hebben op de huwelijksnacht? Dit kan verschillende redenen hebben. Te moe van zo’n lange dag vol spanning en liefde? Te dronken van het erg gezellige feestje aan het einde van de avond? Of misschien willen jullie dit voor een ander bijzonder moment bewaren?


huwelijksnachtFoto credits: Barefoot Blonde


VOOR DE BRUILOFT

Ja, waarom ook niet? Voordat jij in de make up gaat en je haren op laat steken kan je nog even samen zijn met jouw aanstaande. Wanneer jullie een dag vol liefde zullen gaan beleven kun je deze maar beter goed beginnen, toch?


DE VOLGENDE OCHTEND

Wanneer jullie beide erg moe en/of dronken zijn na jullie bruiloft en hebben besloten meteen te gaan slapen. Kunnen jullie het bijzondere moment van de huwelijksnacht natuurlijk ook bewaren voor de volgende ochtend. Wanneer jullie wakker worden in een luxe hotel kamer, een knus bed and breakfast of, misschien gewoon heerlijk thuis in jullie eigen bed. Tot slot kun je dit dan ook nog eens heerlijk romantisch afsluiten met een lekker ontbijtje op bed.


ontbijt-op-bedFoto credits: VSCO

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

2,3 / 5 gebaseerd op 9 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN