Dilemma dinsdag: wel of geen unplugged wedding

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 2 oktober 2018

Je hebt het vast wel eens gezien of gehoord. De ceremonie begint en de helft van de gasten pakt zijn telefoon om foto's of filmpjes te maken. Sommige mensen vinden dit erg vervelend, andere vinden het juist leuk om deze foto's terug te zien, wat vind jij? Mogen jullie gasten gewoon de hele dag foto's maken op elk moment? Zorgen jullie voor één fotomoment op jullie trouwdag? Of zijn telefoontjes helemaal verboden?


UNPLUGGED WEDDING

Een unplugged wedding betekent dat niemand zijn of haar telefoon gebruikt op jullie trouwdag. Dit kan verschillende redennen hebben. Jullie willen bijvoorbeeld dat jullie gasten volop genieten van deze dag en hebben hun telefoontjes daar niet bij nodig. Daarnaast weet je ook zeker dat er geen foto's van jullie bruiloft op de social media van andere zullen belanden. Want laten we eerlijk zijn, de mooiste foto's worden nog altijd gemaakt door de bruidsfotograaf.

Kiezen jullie voor een unplugged wedding dan kunnen jullie dit aangeven op een leuke manier zoals de verschillende borden hieronder. Op deze manier is iedereen op de hoogte van jullie unplugged wedding en zullen zij hier rekening mee houden.

unplugged-weddingFoto credits: thesoutherncaliforniabride

unplugged-weddingFoto credits: theweddingplaybook

unplugged-wedding
Foto credits: Etsy

unplugged-wedding
Foto creidts: Pinterest

unplugged-wedding
Foto credits: moncheribridals


FOTOMOMENT

Denk je dat jullie gasten het niet een hele dag volhouden zonder foto's te maken. Dan kunnen jullie er altijd nog voor kiezen om een fotomomentje te houden. Dit kan bijvoorbeeld 's avonds bij het feest zijn na de openingsdans.

Laat ons in een reactie weten op facebook of via onze poll op instagram wat jullie van een unplugged wedding vinden.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN