Dilemma: Wel of geen bruidskinderen

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 6 augustus 2018

Wanneer alles voor de bruiloft is geregeld en jullie je gastenlijst ook compleet hebben, is er nog de vraag of er ook kinderen op jullie bruiloft aanwezig zijn. Wanneer jullie zelf kinderen hebben zijn er uiteraard bruidskinderen op jullie bruiloft. Maar wat nu als je zelf geen kinderen hebt. Misschien vind je dat wel heerlijk en vind je het dus ook erg fijn als er geen kinderen op jullie bruiloft zijn. Of misschien hebben jullie zelf geen kinderen maar willen jullie wel heel graag bruidskinderen op jullie bruiloft. Misschien hebben jullie  broers of zussen of andere familieleden die erg dichtbij staan en kinderen hebben. Dan kunnen zij als bruidskinderen dienen op jullie bruiloft.

 

TAKEN VOOR DE BRUIDSKINDEREN

Als jullie er dan uiteindelijk voor kiezen om wel bruidskinderen op jullie bruiloft te hebben dan zijn er verschillende taken die zij kunnen verrichten. Uiteraard zien de kinderen er allemaal super mooi uit en zijn zij alleen al een hele verschijning op deze dag maar daarnaast kun je ze ook nog echt betrekken bij jullie bruiloft en dat is nog veel leuker.

BLOEMENMEISJES

Wanneer jij als bruid niet de hele dag je boeket vast wil houden kan je ervoor kiezen dit door je bruidskind te laten doen. Dit kan bijvoorbeeld tijdens het diner of aan het begin van het feest wanneer jij alle felicitaties van je gasten in ontvangst neemt.


bruidskinderenFoto credits: Style Me Pretty


ROZENBLAADJES STROOIEN

Dit is iets wat erg vaak door de bruidskinderen word gedaan. Het is geen moeilijke opdracht en het is voor de kinderen zelf ook nog super leuk om te doen. En zeg nou zelf als er schattige kinderen aan komen lopen met een mandje vol rozenblaadjes dan smelt je toch al.

RINGEN BRENGEN

Dit is een taak voor de bruidskinderen waar vaak voor word gekozen. Het is een klein kort moment op deze dag maar wel een moment waar je heel veel waarde aan zult hechten. Deze taak kan ook worden verricht door meerdere bruidskinderen en er zijn genoeg leuke en creatieve manieren te vinden hoe je dit kunt doen.


Er zijn natuurlijk over de hele dag door een hele hoop momenten waar je de bruidskinderen bij kunt betrekken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om dit op meerdere momenten van de dag te doen. Als je ze maar niet al te moeilijke taken geeft en als je ze maar dingen laat doen die ze zelf ook leuk vinden.

Wat denk jij? Is het echt een toevoeging aan jullie bruiloft en horen kinderen hier echt bij. Of laat jij ze toch liever thuis?

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,1 / 5 gebaseerd op 8 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN