Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel

Hoofdstraat 224 | 1611 AN | Bovenkarspel | 0228-511227 | info@dirkdewitmode.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Dirk de Wit Mode

Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel

De specialist in trouwpakken

Bij Dirk de Wit Mode vindt u een uitgebreide selectie trouwpakken in diverse kleuren en stoffen, geschikt voor iedere bruidegom. Of u nu houdt van een traditionele look of juist een eigentijds design verkiest, wij hebben voor ieder wat wils. Uniek maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden. Ontwerp uw eigen kostuum door uw stof, voering, details en pasvorm te kiezen, helemaal afgestemd op uw persoonlijke stijl. Al onze pakken zijn vervaardigd van 100% zuiver scheerwol. Met uitzondering van enkele luxere combinaties zoals wol/zijde of wol/mohair voor een nog verfijndere uitstraling.

Bovendien bieden we een assortiment bijpassende accessoires, waaronder schoenen, riemen, pochetten, bretels, stropdassen, sokken en meer.

Onze toegewijde specialisten staan klaar om u persoonlijk advies te geven en u te helpen bij het vinden van het perfecte trouwpak voor uw speciale dag. Een afspraak is geheel vrijblijvend. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om afspraken buiten de reguliere openingstijden te maken.

Voor eventuele aanpassingen aan uw trouwpak beschikken we over ons eigen Atelier DW, waar maatwerk opties beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat uw trouwpak perfect op maat is. Bij Dirk de Wit Mode stellen we alles in het werk om u te laten stralen op uw speciale dag.

Ook hebben wij een groot feestelijk aanbod voor de ouders, familie en vrienden van het bruidspaar!

Wat vinden anderen van Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel?

Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN