Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar op je bruiloft!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 12 augustus 2021

Dirk Zeelenberg kennen we natuurlijk allemaal als acteur, maar naast dat hij acteur is, is hij ook trouwambtenaar! Hoe leuk is dat?! Willen jullie Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar op jullie bruiloft? Dat kan! Dirk Zeelenberg is o.a. bekend als acteur van Divorce, maar dat schuift hij op jouw bruiloft zonder pardon opzij. Het gaat nooit over hem, maar altijd over jou en je geliefde.

Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar op je bruiloft - Trouwplannen-nl 1

OP ZOEK NAAR EEN ONVERGETELIJKE BRUILOFT?

“Ik bemoei me, net als je schoonmoeder, graag met jullie huwelijk. Maar het goede nieuws is: iedereen die door mij wordt getrouwd, blijft voor altijd bij elkaar.”

17 jaar lang heeft hij zijn eigen evenementenbedrijf gehad waarmee hij onder andere meer dan 50 huwelijken organiseerde. Daarmee wil en kan hij jou vanaf het begin af aan helpen en met alle liefde over jullie schouders meekijken bij de organisatie van jullie huwelijk.

Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar op je bruiloft - Trouwplannen-nl 2

DIRK ZEELENBERG IS MEER DAN EEN BABS

Hij neemt je mee op de reis naar jullie huwelijk en is meer dan een BABS die enkel en alleen een speech voordraagt tijdens de ceremonie. Het hele voortraject, de ceremonie en het natraject is hij er voor al zijn bruidsparen en volgt hij alle voorbereidingen op de voet. Dirk is meer dan een trouwambtenaar en dat merk je aan alles.

Bij de mooiste dag van je leven komt heel wat kijken, en Dirk trekt graag alles uit de kast om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Hij vindt het dan ook een grote eer om jullie te mogen trouwen.

Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar op je bruiloft - Trouwplannen-nl 4

DIRK ZEELENBERG ALS JULLIE TROUWAMBTENAAR

Het begint bij een persoonlijk gesprek waar Dirk jullie het hemd van het lijf vraagt. Goed luisteren en aanvoelen, je echt inleven in het bruidspaar, en advies geven. Met als doel een dag met jullie in de hoofdrol. Met veel plezier loodst Dirk jullie dan ook door het hele traject.

Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar op je bruiloft - Trouwplannen-nl 6

"We mogen, na een moeilijk periode waar veel huwelijken werden uitgesteld, gelukkig wel vooruit kijken. We kunnen broeden op nieuwe plannen voor volgend jaar, of oude plannen uit de ijskast te halen. Trouwen bijvoorbeeld, hoe kom ik erop. Ach wat heb ik meegeleefd met al die stellen die, sommigen al jaren vooruit gepland, afgelopen jaar hadden willen trouwen. Tot twee, drie of zelfs vier keer toe de hele mikmak hebben verplaatst – omdat ze het zo graag wilden en steeds maar hoop bleven houden. Niets dan bewondering heb ik voor deze lieve mensen."

"En nu kunnen jullie lekker broeden en bekokstoven hoe de mooiste dag van je leven er uit gaat zien. In alle rust bedenken waar je dat zou willen doen, en wat daarvoor nodig is. Een huwelijk wat bijzonder is. Wat anders is. Net als jullie. En waar nog heel lang over zal worden nagepraat; een herinnering voor het leven. Mij heb je in ieder geval alvast."

Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar op je bruiloft - Trouwplannen-nl 5

DIRK ZEELENBERG OOK ALS BABS OP JOUW BRUILOFT?

Wil jij Dirk Zeelenberg ook als trouwambtenaar op jullie bruiloft? Yes please! Laat dan een berichtje achter op de website van Dirk via www.dirkzeelenberg.nl of stuur een mailtje naar dirk@dirkzeelenberg.nl en je krijgt ook nog eens een persoonlijk berichtje van hem terug, hoe leuk is dat?!

Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar op je bruiloft - Trouwplannen-nl 3

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,6 / 5 gebaseerd op 9 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN