Dit zegt jouw sterrenbeeld over jouw trouwdag!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 29 mei 2019

Je staat op het punt om te trouwen, alles is geregeld. De ceremoniemeester heeft zelfs een draaiboek gemaakt waarop de mooiste dag van jullie leven van het begin tot het einde staat beschreven. Word je soms overvallen door een benauwd gevoel? Ben jij een ‘Runaway bride’ of ‘Runaway groom?’ Het gebeurt weleens dat een bruid of bruidegom niet komt opdagen, het gebeurt niet vaak maar het komt voor. Als jij een benauwd of verstikkend gevoel hebt voor je huwelijk vraag dan advies bij een paragnost of helderziende. Je weet dan meteen waar je gevoel vandaan komt en wat je eraan kunt doen. Ook kan jouw sterrenbeeld of het sterrenbeeld van je partner vertellen of één van jullie in staat is de ander alleen voor het altaar te laten staan.

Ram 21 maart t/m 20 april
Ram staat bekent om zijn of haar enthousiasme ergens aan te beginnen en het vervolgens niet af te maken. Ram is een flirt en geniet van aandacht en kan zich tijdens een relatie gedragen als een single. Ram kan het twee weken voor het huwelijk zo nu en dan benauwd krijgen maar komt zeker op zijn of haar eigen huwelijk.

Stier 21 april t/m 21 mei
Een Stier die zich voorgenomen heeft te trouwen en ‘ja ik wil’ te zeggen krijgt het niet benauwd voor het huwelijk. Zorgen of de trouwdag wel zo verloopt als gepland en of de bruidstaart wel lekker is kan een Stier wel hebben. Stier laat een partner niet alleen staan voor het altaar.

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Tweelingen kan zich voor het huwelijk benauwd voelen en de gedachte of trouwen nu wel zo een goed idee is pop regelmatig op. Tweelingen wil vooral niet terecht komen in een verstikkende relatie. Toch zal een Tweelingen de ander nooit alleen voor de ambtenaar van de burgerlijke stand laten staan. Tweelingen denk: ‘Ik heb A gezegd en nu moet ik ook B zeggen’.

Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Kreeft voelt zich allesbehalve benauwd voor haar of zijn huwelijksdag. Het komt niet eens bij een Kreeft op om niet op te komen dagen. Kreeft trouwt en twijfelt niet, niet aan zichzelf en ook niet aan de intentie van de aanstaande. Kreeft verschijnt op zijn of haar trouwdag.

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Als Leeuw voor het huwelijk het even benauwd krijgt duwt Leeuw de gedachte snel weer weg. Leeuw stapt in het huwelijksbootje er is immers een groot feest gepland. Geen haar op het hoofd van een Leeuw die eraan denk niet op te komen dagen. Leeuw laat zich niet van de wijs brengen door een gedachte die zomaar opeens op kwam zetten. Natuurlijk is Leeuw op zijn of haar eigen huwelijk aanwezig.

Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maagd heeft enorm veel tijd en energie gestoken zodat de mooiste dag van haar of zijn leven een groot succes wordt. Een Maagd heeft aan alles gedacht en geen enkel detail vergeten. De ander alleen laten staan voor het altaar en niet op komen dagen, daar heeft een Maagd nog geen seconde aan gedacht.

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Voor een Weegschaal is de dag waarop het huwelijk gesloten wordt niet zomaar een trouwdag. Het is een sprookjeshuwelijk met een echte prins of prinses. Een Weegschaal heeft voor het huwelijk weleens een benauwd gevoel voor de trouwdag maar niet omdat hij of zij twijfelt aan een huwelijk met de partner. Weegschaal maakt zich de meeste zorgen over de jurk, het pak en of het bruidskapsel wel in de smaak vallen.

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Vertel een Schorpioen nooit vlak voor het huwelijk dat je soms een benauwd gevoel hebt en al helemaal niet dat het definitieve kiezen voor elkaar soms verstikkend voelt. Schorpioen vergeet en vergeeft zulke uitspraken niet. De kans is groot dat Schorpioen niet komt opdagen op zijn of haar eigen huwelijk.

Boogschutter 22 november t/m 21 december
Boogschutter is avontuurlijk en enorm spontaan, het is dan ook echt iets voor een Boogschutter om gevoelens van twijfel voor het huwelijk met de aanstaande bruid of bruidegom te delen. Boogschutter ziet het als een intiem, eerlijk en open gesprek en verwacht dat de ander hetzelfde gevoel heeft. Op een Boogschutter kan men rekenen hij of zij laat de ander nooit alleen staan voor het altaar.

Steenbok 23 december - 20 januari
Steenbok staat bekent om zijn of haar serieuze karakter maar kan het voor het huwelijk heel benauwd krijgen en ook twijfelen. Toch laat Steenbok zijn of haar aanstaande niet alleen staan voor de ambtenaar van de burgerlijke stand of het altaar en komt op tijd, al is het maar omdat alles al geregeld is en beloofd heeft het ‘jawoord’ te geven.

Waterman 21 januari t/m 19 februari
Waterman is ongrijpbaar, een flirt en altijd in voor iets nieuws. Het huwelijk lijkt niet bij een Waterman te passen maar niets is minder waar. Waterman is trouw en als de keuze voor een huwelijk gemaakt is gaat een Waterman er ook helemaal voor. Waterman laat zijn aanstaande geen seconde wachten en komt opdagen om te genieten van de feestelijke dag.

Vissen 20 februari t/m 20 maart
Een Vissen krijgt het niet benauwd voor het huwelijk en laat zijn of haar geliefde niet in de steek op de dag waarop zij beloofd hebben elkaar het ‘ja woord’ te geven. Een Vissen kan zich niet voorstellen dat het echt waar is dat er bruidegoms of bruiden zijn die gewoon niet op komen dagen. Vissen gelooft dat zoiets alleen in films bestaat.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN