>

Diy: etagère voor je bruidstaart

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 26 augustus 2015

Het is heerlijk om zelf lekker te freubelen voor je trouwdag. Iets heel leuks om te maken zijn de etagères voor je bruidstaart, cupcakes of macarons. In deze blog zullen we je vertellen doe je dit maakt.

diy bruiloft

 

Wat heb je nodig:

  • Stevige lijm, bijvoorbeeld 10 seconde lijm
  • Een mooi bord
  • Een kandelaar

 

Hoe maak je je eigen etagère

Het is eigenlijk heel makkelijk… Smeer voldoende lijm op de kandelaar en plak vervolgens het bord op de kandelaar en klaar! Het is ook makkelijk om een etagère te maken met meerdere lagen, bijvoorbeeld voor je cupcakes.  Dit doe je door te beginnen met een bord en hier plak je de kandelaar op. Vervolgens plak je op deze kandelaar weer een bord etc. Let er wel op dat je niet te hoge kandelaars pakt, het moet natuurlijk wel stabiel blijven!

etagères maken bruiloft

etagères diy 

 De etagère is nu misschien nog een beetje saai dus het is tijd om de etagere op te vrolijken. Het is een beetje afhankelijk van het materiaal dat je hebt gebruikt, hoe je de etagère kunt opvrolijken. Heb je een houten kandelaar of bord dan zijn deze natuurlijk makkelijk te verven met een spijtbuis. Of wat dacht je van in te smeren met lijm en vervolgens in te strooien met glitters?

Tip: ga meteen op zoek naar leuke bordjes en kandelaars, dan hoef jij je etagère niet meer op te vrolijken! 

 

Variaties

Het is ook mogelijk om je etagère een nog creatiever tintje te geven. Dit kun je doen door de kandelaar te vervangen door kopjes, wijnglazen of bijvoorbeeld speelgoed dieren. 

diy etagèreetagere-hout_740536.jpgdiy etagères34d80da1845fe07c62a1ceaed7916393_683465.jpgetagères maken

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

Diy etagere voor je bruidstaart: 4,4 / 5 gebaseerd op 33 stem(men)

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN