Domtoren

Domplein 9 - 10 | 3512 JC | Utrecht | 030-2360022 | domtorenverhuur@toerisme-utrecht.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Domtoren

Trouwen op hoog niveau in hét symbool van Utrecht

In de domtoren bevindt zich op elf meter hoogte de monumentale Michaëlskapel, ooit de privékapel van de Bisschop van Utrecht. Deze unieke en bij uitstek Utrechtse plek is tegenwoordig een geliefde en romantische trouwlocatie.

 

Huwelijksceremonie:

De Michaëlskapel bereikt u via de statige Bisschopstrap. De gotische gewelven, de brandende kaarsen in prachtige smeedijzeren kandelaars en de kleurige glas-in-loodramen geven de ruimte zijn unieke sfeer. Tijdens een huwelijksceremonie biedt de kapel zitplaatsen aan maximaal honderd genodigden. Na afloop van de huwelijksvoltrekking is het mogelijk om te toosten en de bruidstaart aan te snijden. Bij mooi weer kan de toost plaatsvinden in de flora’s hof, een tuin gelegen naast de Domtoren.

Uiteraard heeft u de mogelijkheid om de kapel verder zelf in te richten. Het huwelijk krijgt op deze manier een persoonlijk karakter. Daarnaast bieden we verschillende extra mogelijkheden. Dit gebeurt allemaal in overleg met de medewerkers Evenementen & Locatieverhuur. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend locatiebezoek om te kijken of wij aan jullie wensen kunnen voldoen!

Voor of na de huwelijksceremonie kunt u samen met de dag gasten genieten van het spectaculaire uitzicht vanaf de Domtoren. Aan deze per rondleiding kunnen maximaal 40 personen deelnemen.

 

Receptie of feestavond:

Het is ook mogelijk om jullie huwelijksfeest of receptie in de Domtoren plaats te laten vinden. De kapel is geschikt voor een gezeten diner van maximaal 72 gasten. Door gebruik te maken van de van Heukelomzaal, het Ontvangstgebouw en de Michaëlskapel samen is de totale ontvangstcapaciteit bij een feest of receptie 150 personen. Het ruime aanbod aan cateringarrangement wordt exclusief verzorgd door een aantal preffered partners. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adviseur evenementen.

Wat vinden anderen van Domtoren?

Domtoren heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN