Donut wall op de bruiloft 

Monic Arts
Monic Arts 1 juni 2017

Een reden om geen donut wall te nemen op de bruiloft? Wij kunnen er bijna geen bedenken. Maar mocht het dan toch nog nodig zijn om jou ( of je verloofde ) te overtuigen om een donut wall te nemen op de bruiloft, zijn hier vijf redenen! 

donuts

 Afbeelding Olivia Morgan Photography

1. Wie is er niet gek op donuts?

Reden een én misschien wel meteen de beste reden; Wie is er niet gek op donuts? Iedereen wordt toch vrolijk van de heerlijke smaak en het vrolijke uiterlijk van donuts. Combineer het met een mooie 'donut wal' en het feest is compleet. De gasten zullen genieten van heerlijke donuts. 

 

donut

 Afbeelding Thomas Kelley

2. Het staat ook nog een super tof als aankleding

 Niet alleen zijn donuts super lekker, de donut muur staat ook nog eens super tof als aankleding. Het is een echte eyecatcher. Leuk is ook om de donut wall te gebruiken als achtergrond van de sweet table. Sweeter dan met al die donuts kan niet toch?

collage

 Boven Rianne Fotografie  - Linksonder Kerry Corrigan Weddingplanner  - Rechstonder Olivia Morgan Photography

3. Het is een leuk do it yourself project

Voor de creatieve, do it yourself-bruiden is dit natuurlijk een tof nieuw project. De donut wall is iets wat niet heel moeilijk is om zelf te maken. Het internet staat vol met instructies om binnen no-time je eigen perfecte donut wall te maken.  

4. Het past bij bijna alle thema's

Of jullie nou gaan voor een bohemian of een tropical thema voor de bruiloft. De donutwall doet het bij alle thema's goed. Ga bij een iets rustiger en strakker thema bijvoorbeeld voor rustigere donut wall, zoals hieronder. Met veel wit als achtergrond en toch donuts in vrolijke kleuren. Ga je liever voor veel kleuren en vrolijkheid, kies dan bijvoorbeeld een roze achtergrond en ga voor alle kleuren donuts. 

 

rustig

donut Boven Marianne Taylor Photography - onder Olivia Morgan Photography

5. Je kan het helemaal aanpassen aan jullie smaak 

De donut wall past dus bij alle thema's, ook doordat je hem helemaal kan aanpassen aan je eigen smaak. Wil je niet dat de donut wall het middelpunt is van de bruiloft maar houd je hem liever wat subtieler? Ga voor een kleiner formaat. 

collage1

Links boven  Troy Grover Photographers -  Rechtsboven Tara Whittaker - Links onder Pinterest - Rechts onder via Public lives secret Recipes 


Waar vind ik zo'n toffe donutwall? 

Jullie willen nu allemaal natuurlijk massaal zo'n toffe donut wall op de bruiloft. En terecht! Op zoek naar een bedrijf waar je deze kan huren? Kijk eens bij Te Leuk Trouwen. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,6 / 5 gebaseerd op 18 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN