Douwe Hoekstra Trouwambtenaar & DJ

Einsteinstraat 1a | 7701 SB | Dedemsvaart | 0523-851111 | douwe@douwehoekstra.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Douwe Hoekstra

Douwe Hoekstra Trouwambtenaar & DJ

Mijn naam is Douwe Hoekstra! DJ, entertainer, presentator, Voice Over, stemacteur en sinds november 2019 officieel beëdigd als zelfstandig trouwambtenaar! Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, om ideeën uit te werken tot een levendig resultaat. In al het bovenstaande kan ik namelijk mijn creativiteit kwijt!

DJ ben ik al sinds 2009, daarnaast kwam er steeds meer presentatiewerk bij en de vraag of ik op een creatieve manier mensen kon entertainen. Wat ooit begon als een bijbaantje is nu mijn fulltime job. Het leukste is de afwisseling en het contact met altijd gezellige mensen!

Babs @ married at first Sight 2023

Vanaf 19 september 2023 ben ik te zien bij Married at first sight. Deze wordt uitgezonden op Videoland. Wat een bijzonder avontuur was dit om mee te maken, en natuurlijk heel nieuwsgierig wat de uitkomst is. Het is en blijft bijzonder om mensen aan elkaar te mogen verbinden, en dan zeker op deze manier. Trouwen blijft toch het mooiste vak wat er is. En de liefde daar geloof ik nog steeds heilig in alleen de manier waarop het komt, is altijd weer afwachten!

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! 

Misschien vinden jullie het wel spannend of hebben jullie helemaal geen idee wat er allemaal bij komt kijken. Ik wil jullie graag begeleiden in de periode voorafgaand aan de ceremonie en ik wil jullie natuurlijk graag officieel in het echt verbinden.

Elke reden is een goede reden 
Elk moment is een goed moment 
om te zeggen:
‘Ik hou van jou’

 

 

Persoonlijke ontmoeting

In dit gesprek maken wij kennis met elkaar en gaan wij kijken naar alle wensen die er zijn. Voordat jullie besluiten dat ik jullie ga trouwen, is het natuurlijk belangrijk dat er een klik is. Ook moet het gevoel van jullie kant goed zijn, dat ik het huwelijk ga voltrekken of dat ik kom draaien op jullie bruiloft!

Het gaat om jullie

De ceremonie moet persoonlijk zijn, het gaat tenslotte om jullie! Ik vraag jullie het hemd van het lijf om ervoor te zorgen dat ik zoveel mogelijk informatie krijg en jullie nog beter leer kennen. Ik zal vragen naar de eerste ontmoeting, maar ook ben ik benieuwd naar de kleine dingen die jullie leuk vinden aan elkaar. Daarna ga ik aan de slag en maak ik van ons gesprek een persoonlijk verhaal.

Jullie wensen zijn het belangrijkst

Het is jullie dag en dat houd ik graag zo! Samen bespreken wij alle wensen die er zijn, wat jullie wel, maar natuurlijk ook wat jullie absoluut niet willen deze dag. Er is alle ruimte voor jullie wensen tijdens de ceremonie en ook voor het avondfeest bespreek ik graag met jullie de wensen die jullie samen hebben.

Geen enkele wens is mij te gek! Spreek het uit en geef aan hoe jullie de ceremonie graag zien want dan weet ik zeker dat er volmondig JA! gezegd wordt!

 

Mag ik jullie bruiloft  bijzonder maken?

 

Kopje Koffie?

 Wat vinden anderen van Douwe Hoekstra Trouwambtenaar & DJ?

Douwe Hoekstra Trouwambtenaar & DJ heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN