DRKS

Kerkenbos 1097 | 6546 BB | Nijmegen | 024-7504491 | contact@drks.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Miriam Derksen

DRKS

DRKS is het Nederlandse sieradenmerk van founders Miriam & Filip Burman-Derksen.

Bij DRKS kun je terecht voor elegante bruidssieraden met een prachtige, luxe uitstraling. DRKS heeft een ruime selectie aan bruidsarmbanden, bruidsoorbellen en bruidskettingen, met parels of prachtige sparkle steentjes. Ben je op zoek naar een complete look? Ook dan kun je bij DRKS terecht. Ze hebben namelijk ook prachtige bruidssieraden sets, die met veel liefde en zorgvuldigheid voor jou zijn samengesteld. 

Wil jij jouw bruidslook helemaal afmaken? Kijk dan ook eens bij hun haaraccessoires. Ook heeft DRKS de leukste goodies speciaal voor de bruid! Deze kun je cadeau doen of zelf aanschaffen wanneer jij gaat trouwen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie bride kimono, toilettas, parfumverstuiver, een spiegeltje of mooie kousenbanden?

Over DRKS

In 2013 is Miriam gestopt met werken als advocaat om fulltime te gaan ontwerpen. Zij ontwerpt luxe sieraden en accessoires in Nederland, waarbij de hoogst mogelijke kwaliteit hoog in het vaandel staat. Alle items van DRKS zijn handgemaakt en daarmee is elk product uniek. Daarnaast is DRKS is met haar collecties voor bruiden in zes jaar uitgegroeid tot het bekendste bruidssieradenmerk van Nederland en België.

De meeste DRKS sieraden worden met veel liefde en vakmanschap in hun eigen atelier in Nederland gemaakt. Je shopt DRKS sieraden voor je bruiloft online op www.drksonline.com.
 

Wat vinden anderen van DRKS?

DRKS heeft nog geen beoordelingen.Meer informatie aanvragen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN