Drukbedrijf.nl

Joan Muyskenweg 114 | 1114 AN | Amsterdam | 020-3484872 | info@drukbedrijf.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Romy den Ouden

Drukbedrijf.nl

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!
Voor de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes is geregeld. En dat begint bij het versturen van je uitnodiging.

Je kunt jouw trouwkaart zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Houd je van traditioneel wit, parelmoer glans of ga je liever voor goudkleurig papier? En je kan natuurlijk de kaarten zelf schrijven, maar bij een grote bruiloft wil je ze misschien toch liever laten drukken. Je kunt de tekst van een lichte glans voorzien, maar ook in reliëf laten drukken, allebei met of zonder kleur. Er zijn genoeg mogelijkheden en je kunt net zolang samenstellen en uitproberen tot je een uitnodiging hebt die helemaal aan jouw persoonlijke wensen voldoet.

Zodra je tevreden bent over het soort papier en wat voor tekst erop moet komen te staan, is het tijd voor het design. Kies je voor een blanco kaart met alleen jullie namen, een sprekend plaatje of juist eentje met een wild design? Uiteraard kunnen wij je helpen bij het ontwerpen van jouw droomuitnodiging, maar je kunt ook zelf een ontwerp maken om het extra persoonlijk te maken.

Heb je ook al nagedacht over andere dingen die misschien wel gedrukt moeten worden? Denk bijvoorbeeld aan save-the-date-kaartjes, menukaarten voor bij de lunch of het diner, tafelschikking, servetten, ballonnen en natuurlijk bedankkaartjes. Bij Drukbedrijf.nl kunnen we dit allemaal voor je maken.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar hoe we de mooiste dag van je leven nóg feestelijker kunnen maken? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte of extra informatie aan, we denken namelijk graag met je mee.

Wat vinden anderen van Drukbedrijf.nl?

Drukbedrijf.nl heeft nog geen beoordelingen.Meer informatie aanvragen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN