Drukbedrijf.nl

Spaklerweg 75-1 | 1115 RG | Amsterdam | 020-3484872 | info@drukbedrijf.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Onno

Drukbedrijf.nl


Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Voor de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Het begint allemaal bij het versturen van jullie trouwkaart. Deze kun je zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Houden jullie van traditioneel wit, een natuurlijke uitstraling, parelmoer glans of gaan jullie liever voor goudkleurig papier? Alles is mogelijk!

Eigen trouwkaarten drukken met uniek ontwerp

Het voordeel van eigen trouwkaarten drukken is dat je zelf het ontwerp kunt aanleveren. Hierdoor hebben jullie echt iets unieks, dat niemand anders heeft. Zo kun je de tekst van een glans voorzien, maar ook in reliëf laten drukken. Ook voor kaarten met goud, zilver of andere kleuren afwerkingen ben je bij ons aan het juiste adres. Omdat er veel mogelijk is, kunnen jullie de kaart net zo lang samenstellen tot je een uitnodiging hebt die helemaal aan jullie wensen voldoet!

Zodra jullie tevreden zijn over het soort papier en wat voor tekst erop moet komen te staan, is het tijd voor het design. Kiezen jullie voor een eenvoudig design, een sprekende afbeelding of juist een wild design? Uiteraard helpen wij jullie graag bij het maken van jullie droomuitnodiging, maar jullie kunnen ook zelf een ontwerp aanleveren om het extra persoonlijk te maken. Indien je zelf geen ontwerp kunt maken, kunnen onze designers ook voor jullie aan de slag aan de hand van jullie wensen.


Jullie eigen wedding huisstijl

Hebben jullie ook al nagedacht over andere dingen die gedrukt moeten worden? Het ontwerp van jullie trouwkaart kun je gebruiken om een trouwhuisstijl te creëren. Door alles in één stijl te bedrukken, creëer je een prachtige eenheid. Denk bijvoorbeeld aan save the date kaartjes, menukaarten voor bij de lunch of het diner, tafelschikking kaartjes, servetten, flessenhangers en natuurlijk bedankkaartjes. Bij Drukbedrijf. kunnen we dit allemaal voor je drukken!

Heb je vragen of ben je benieuwd naar hoe we de mooiste dag van je leven nóg feestelijker kunnen maken? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte of extra informatie aan, we denken namelijk graag met je mee.

Alles op een rijtje; waarom trouwkaarten drukken bij Drukbedrijf?

  • - Jullie eigen, unieke, ontwerp aanleveren!
  • - Eindeloze mogelijkheden in papiersoorten en afwerkingen
  • - Snelle levering en gratis bezorging
  • - Persoonlijke service en designhulp van een expert
  • - Voor elk budget wel een optie
  • - Kopje koffie drinken bij ons op kantoor om materialen te bekijken

 

Wat vinden anderen van Drukbedrijf.nl?

Drukbedrijf.nl heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN