Een dag op Love and Marriage

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 10 oktober 2016

Het is zo ver. Jullie gaan trouwen. De grote vraag is gesteld en jij zei natuurlijk volmondig 'ja'. Er dolen direct allemaal droomscenario's door je gedachten en begint enthousiast aan de eerste voorbereidingen. Tijdens jouw zoektocht op het internet kom je Love and Marriage tegen. Dé grootste trouwbeurs van Nederland, maar wat kan je precies verwachten? In deze blog laten we je zien hoe jouw dag op Love and Marriage eruit kan zien.

 

Fotografie: Romy vd Boogaart Photograpy

INFO ON WHEELS

Je wordt ontvangen bij de entree en krijgt veel informatie over wat je allemaal op de beurs kan vinden en waar. Ook krijg je het Trouwplannen Magazine mee samen met de beursplattegrond. Heb je geen tas meegenomen om alle informatie in te doen? Voor € 2,50 koop je een super leuke beurstas. Op de plattegrond zie je precies welke leveranciers er aanwezig zijn en waar ze staan. Stel dat je het even allemaal niet meer kan vinden dan kan je altijd terecht bij Info on Wheels.

 

Fotografie: Romy vd Boogaart Photograpy

WEDSYPLEIN

Op het wedsyplein staan de leukste bedrijven met handgemaakte producten die jullie trouwdag compleet maken. Wat dacht je van een gepersonaliseerde kledinghanger van TerAttentie? Bestel deze bij binnenkomst en haal de hanger op wanneer je weer naar huis gaat.  

 

Fotografie: Romy vd Boogaart Photograpy

NATIONALE WEDDINGSHOW 

De Nationale WeddingShow bestaat uit twee delen. Dit hebben wij speciaal gedaan, zodat je zelf kan indelen hoe jouw programma eruit ziet. Elk deel laat andere jurken en pakken zien. Achterop de beursplattegrond heb je een handig overzicht van alle jurken en kun je aankruisen welke jij het mooiste vindt, zodat je daarna direct naar het juiste bruidshuis kan gaan om de jurk in het echt te bewonderen en een pas afspraak te maken. 

 

Fotografie: Romy vd Boogaart Photograpy

WORKSHOPS @ TROUWPLANNEN HUIS

Op iedere editie zijn er verspreid over de dag super leuke workshops of lezingen voor jullie georganiseerd. Professionals uit de trouwwereld geven handige tips over bijvoorbeeld; fotografie, bruidstaarten, dé jurk of ze gaan samen met jullie aan de slag om iets moois te maken. Benieuwd welke workshops er zijn op de beurs waar jij naar toe gaat? Kijk dan een week van tevoren op de beurspagina

 

Fotografie: Romy vd Boogaart Photograpy

EVEN EEN BREAK 

Van zo veel informatie en inspiratie krijg je trek! Gelukkig hebben we daar iets op bedacht, namelijk twee foodtruck pleintjes! Zowel de zoetekauw als de hartige liefhebber komt niets tekort. Neem plaats op het terras en ontspan, bespreek alles wat je hebt gezien om vervolgens aan het tweede deel te beginnen. Wist je dat je de foodtrucks ook kan inhuren voor op jullie bruiloft? 

 

LMFotografie: Romy vd Boogaart Photograpy

WEDDINGDECO HUIS  

Weten jullie al wat voor decoratie je gaat gebruiken op de bruiloft? In het Weddingdeco Huis vind je de leukste decoratie en krijg je advies voor als je er even niet meer uitkomt. 

 

Fotografie: Romy vd Boogaart Photograpy

TELEUKTROUWEN TERRAS

Je bent ze vast weleens tegen gekomen tijdens jouw zoektocht op internet. TELEUKTROUWEN verzorgt de mooiste styling voor jullie bruiloft op locatie. De gehele styling van Love and Marriage wordt ook door hen verzorgt. Neem lekker plaats op het terras en bespreek wat je die dag allemaal hebt gezien onder het genot van een lekker kopje koffie of thee die je bij één van de foodtrucks hebt gehaald. 

 

Heb je na het lezen zin gekregen in een bezoek aan Love and Marriage? Klik dan op onderstaande knop en koop je kaartje! Gebruik de volgende kortingscode en koop je kaartje met € 3,- korting. Code: BLTP1617

LM

 

 

 

BEURSDATA 2017

GRONINGEN
14 & 15 jan. – MARTINIPLAZA 


EINDHOVEN
21 & 22 jan. – BEURSGEBOUW 


ROTTERDAM
28 & 29 jan. – VAN NELLE FABRIEK
 


UTRECHT
11 & 12 mrt. - JAARBEURS

 

Fotografie: Romy vd Boogaart Photograpy

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

Een dag op love and marriage: 4,6 / 5 gebaseerd op 12 stem(men)

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN