Een mooi overhemd bij zijn trouwpak

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 14 december 2018

Het klinkt makkelijk als man zijnde, je hoeft alleen een pak te dragen. De bruid zal namelijk veel aandacht krijgen. Maar jij als bruidegom ook, trouwen doe je immers samen! Ook voor zijn kleding zijn bepaalde etiquetten. Zo zijn er voor verschillende soorten bruiloften, verschillende soorten kostuums. Veel mannen kiezen tegenwoordig voor een maatpak. Maar dan heb je wel een mooi overhemd nodig dat er onder moet. Is het pak ruim gesneden, dan draag je er een ruimere fit overhemd onder. Maar het kan ook zijn dat het pak strak getailleerd is wat je steeds vaker ziet gebeuren. Dan moet daar natuurlijk ook een strak getailleerd overhemd onder, zoals een slim fit. Anders dan gaat het rommelig staan. Dan is het mooie gedeelte van het maatpak verloren gegaan. Daarom is het belangrijk om de juiste maat en fit overhemd erbij te kopen.

De keuze aan de bruid

Het is als bruidegom slim om met jouw bruid te overleggen over jouw pak. Zij weet natuurlijk het thema, wie er komen en de locatie, maar nog belangrijker: zij weet welke jurk ze aan doet. Jullie outfits mogen voor het altaar natuurlijk niet met elkaar vloeken! Daarom is het handig om van te voren te weten wat het thema is. En welke kleuren op de bruiloft zullen zijn. Ook is het handig om een staaltje van de stof van de jurk mee te nemen als je voor een pak gaat kijken. Dan weet je zeker dat alles goed met elkaar matcht. Als dat zo is, kan je het zo gek qua kleur maken als jullie zelf willen. Kies je een bijzondere themakleur en twijfel je of er een overhemd in die kleur bestaat? Kijk eens op Hemdvoorhem.nl, daar is zo veel keuze!

hemd voor hem

Alle details moeten kloppen

Het is jullie bruiloft, dan kan de bruidegom daar natuurlijk niet staan met het eerste paar sokken dat hij vanochtend te pakken had. Dat ene paar, wat niet eens een paar is, dat al in de was had moeten zitten. Om dit soort dingen te voorkomen, is het handig om alles klaar te leggen van te voren. En ja, als het nodig is, ook de onderbroek. Maar wat voor sokken horen eigenlijk bij dat kostuum? De sokken die officieel bij een trouwkostuum gedragen moeten worden zijn kniekousen. Deze horen net iets donkerder te zijn dan de broek. Mocht de broek zwart zijn, dan zijn de sokken vaak ook zwart. Tenzij jullie het een leuk idee vinden om een speelse tint aan jullie bruiloft te geven. Hoe leuk is het om te kiezen voor sokken en strik met een speelse print?

trouwblog trouwpak overhemd bruidegom

Bij Hemdvoorhem.nl slaag je sowieso voor jouw overhemd en accessoires. Er is namelijk zo veel! In alle kleuren, maten en dus ook accessoires met leuke prints. 

Win actie

En nu mogen wij van Hemdvoorhem.nl maar liefst 4 x 2 luxe cadeausets weg geven 1 cadeauset voor jou en 1 cadeauset om weg te geven aan wie jij maar wil.

Bekijk hier de 4 cadeausets die wij mogen weg geven
Cadeauset 1
Cadeauset 2
Cadeauset 3 
Cadeauset 4 

Wat moet je doen om kans te maken?
1) Like/volg Trouwplannen
2) Laat in de comments achter dat jij kans wilt maken op deze prijs en tag degene die jij blij wilt maken met de andere set.

Dinsdag 18 december maken wij de prijswinnaars bekend.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN