een schilderij van jullie bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 9 november 2016

Wat is voor jou hét gevoel van jullie trouwdag?

Wauw, jullie gaan trouwen: gefeliciteerd! Dat gaat een fantastische dag worden, die het verdient om vastgelegd te worden. Met een live paint ben je verzekerd van een wel héél bijzondere herinnering aan jullie mooiste dag. Ter plekke wordt jullie huwelijksdag vastgelegd op doek, super tof! Maar welk gevoel zou jij daar graag in terug willen zien?

De jurk

Is jouw jurk het stralende middelpunt op jullie dag? Dan moet ’ie natuurlijk ook het stralende middelpunt van jullie schilderij worden. Want samen voelen jullie je prins en prinses! Die prachtige jurk doe je helaas maar één keer aan, maar op deze manier kan je er nóg langer van nagenieten.

schilderij bruiloft

 

De locatie

Misschien heb je naast een prachtige trouwjurk ook jullie droomlocatie al gevonden? Een prachtige, sfeervolle locatie of juist een geweldige omgeving. Hoe tof is het om dat terug te zien op doek, live geschilderd tijdens jullie bruiloft.

schilderij bruiloft

 

Vrienden en familie

Jullie dag is natuurlijk niet compleet zonder al die lieve vrienden en familie om je heen. Samen met hen vier je jullie liefde op deze speciale dag en samen met hen kun je er nog heel lang van nagenieten.

schilderij bruiloft

 

Jullie liefdesverhaal

Jullie verbinding met elkaar staat natuurlijk centraal op jullie trouwdag. De ontmoeting, de eerste kus, het aanzoek, gezamenlijke passies. Vandaag vier je het leven!

schilderij bruiloft

 

En dan…..party!

Kan je niet wachten tot het feest? Lekker dansen op jullie favoriete muziek, met al die lieve mensen om je heen. Er zijn ook live painters die gespecialiseerd zijn in feestschilderijen: hoe tof is dat!

schilderij bruiloft

 

Meer inspiratie opdoen? Kijk dan op de website van Live Paint. Je vindt er maar liefst 17 verschillende stijlen.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 13 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN