eenvoudige silhouetten voor de moderne bruid

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 26 maart 2019

Schattig en chic, we zijn helemaal verliefd op deze stijlen! Omdat minimalisme blijft bloeien in de bruidsmode, bieden de nieuwste designers van Essense of Australia, Stella York en Martina Lianatrouwjurken met frisse, moderne looks aan in combinatie met geliefde traditionele elementen – wat deze trend naar een geheel nieuw niveau voor de moderne bruid brengt!

Essense-of-Australia

Essense-of-Australia


Klassiek en elegant, deze stijlen hebben het allemaal, voor zowel de moderne als de traditionele bruid. Een hoge halslijn en kapmouwtjes op de Essense of Australia Style D2304 voegen een vleugje vintage toe aan de gestructureerde corsage van crêpe, terwijl het Franse tule moeiteloos afvloeit van het lichaam voor een schitterend silhouet.

 

Martina Liana Style 1027 heeft een eenvoudig ballerina-silhouet van een luxueuze zijden stof, compleet met enkele onverwachts ruches detail in de taille voor een echt uniek gevoel.


Essense-of-Australia

Essense-of-Australia


Eenvoudig met een vleugje sexy, deze stijlen uit Essense of Australia hebben het allemaal voor de moderne bruid. De zijdelingse uitsnijdingen en een V-hals voegen een flirterig element toe aan Style D2473, terwijl de stretch-crêpe subtiel over het lichaam beweegt voor een vrouwelijke touch. Het Pearl Mikado-silhouet op Style D2477 heeft gestructureerde naden voor een verbeterde vorm, terwijl de verleidelijke off-shoulder bandjes vloeiende romantiek toevoegen aan deze minimalistische stijl.


Essense-of-Australia


Niemand kan een zodanig eenvoudige en glamoureuze stijl maken zoals designer Stella York! Echt het beste van het beste, deze eenvoudige jurk is voorzien van luxe texturen die er fantastisch uitzien. Het Grand Mikado-korset heeft opvallende zijdelingse uitsnijdingen, met een krachtig contrast met de omvangrijke tule rok zorgt dit voor een luchtige touch.


Essense-of-Australia

Essense-of-Australia


Bellagio Crepe omarmt het figuur op een prachtige wijze in deze Martina Liana-stijl, met een luxe contournaad vallen de vormen op een vleiende manier op de juiste plaatsen samen. De moderne off-shoulder halslijn benadrukt het bovenlichaam terwijl het een adembenemend rug detail vormt.

Ready to keep it simple met deze designer-jurken? Ga vandaag nog naar de store locators vanStella York, Essense of Australia en Martina Liana om een ​​retailer bij u in de buurt te vinden!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN