El Mundo de las Tapas catering

| | Nederland | 06-23039294 | info@elmundodelastapas.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Danieel

El Mundo de las Tapas catering

Tapas Catering

Een bruiloft cateraar wil graag de zorg en organisatie van jullie bruiloft op zich nemen. Liefst regelt hij de bruiloft van a tot z en is alles in handen van een partymanager.

Echter, vaak heb je het meeste al geregeld. Je hebt een locatie, een band, een programma, een ceremoniemeester en een fotograaf. Het enige wat je nog nodig hebt, is perfect verzorgd eten.

En dat is het wat wij doen: El Mundo de las Tapas zorgt dat jouw gasten het lekkerste huwelijksbuffet van het jaar krijgen! Wij bemoeien ons niet met jouw bruiloft. Wij verzorgen alleen de beste tapas catering van Nederland!

Tapas-Huwelijksbuffet

Een veelgevraagde optie is om het trouwfeest een Spaanse tint te geven door middel van een tapas buffet. Speciaal voor deze dag verzorgen we het geweldige Tapas-Huwelijksbuffet met meer dan 30 verschillende tapas!

Het Tapas-Huwelijksbuffet zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas. De ruime hoeveelheid en de grote variatie in vlees, vis, groente, fruit en vooral zoetigheden maakt dat er voor iedereen wat wils is.

Het tapasbuffet biedt u een ruime keuze en diversiteit aan koude en warme hapjes. Zowel volwassenen als kinderen, de fijnproever als de bourgondiër, de vegetariër als de alleseter komen met dit ruime, gevarieerde buffet aan hun trekken.

Het gevarieerde Tapas-Huwelijksbuffet met de kleine tapasbordjes nodigt uit om verrassende smaaksensaties te proeven. Het tapasbuffet met een selectie heerlijke tapas, hapjes en fingerfood biedt veel proefgenot en beleving.

Hierbij gaat het om versheid, veel keuze, variatie, samen smaaksensaties proeven, dynamiek en beleving. De mooie presentatie verhoogt het wow-effect. Door de presentatie in originele, kleurrijk opgemaakte mediterrane schalen, aardewerken bakjes, en de gevarieerde samenstelling, zijn onze tapas naast zeer smakelijk ook sfeervol en gezellig en zijn dan ook ideaal om je bruiloft of huwelijksfeest kleur te geven. Uw gasten zullen u complimenteren met uw goede keuze en smaak!

Door onze ruime ervaring en uitstekende beoordelingen (9.6/10) kun je een fantastisch tapas-huwelijksbuffet verwachten. Check onze recensies op Google, Facebook en onze website.

Wat vinden anderen van El Mundo de las Tapas catering?

El Mundo de las Tapas catering heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN