EMMA VAN DER SCHELDE

B.beelaertspark 118 | 3319 AW | Dordrecht | 06-40137681 | info@emmavdschelde.nl | Ga naar website

Prijsklasse


reviews


Route

Contactpersoon

Emma van der Schelde

emma van der schelde

Ik geloof in de liefde... Pure, oprechte liefde. Schoonheid in emoties, in tranen van vreugde, in de schoonheid van mensen met al hun mooie liefdesverhalen. Met mijn foto’s vertel ik jullie verhaal. Romantische momenten, de details van jullie dag, de pure liefde tussen jullie samen, maar ook de mensen om je heen. Tijdloos. Ik wil dat je jaren later nog kunt genieten van deze momenten.

 

Hi, ik ben Emma van der Schelde, een gepassioneerde fotografe en vormgeefster die houdt van magazines, reizen, design, mode en heerlijk eten. Sinds 2015 volg ik mijn hart en leg ik intieme en magische momenten vast. Mijn stijl valt te omschrijven als minimalistisch, zacht, romantisch en editorial. Beelden vol liefde en passie. Ik hou van spontane foto’s en heb een oog voor detail.

BECAUSE TRUE LOVE DESERVED TO BE CAPTURED!

Wat vinden anderen van EMMA VAN DER SCHELDE?

EMMA VAN DER SCHELDE heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN