Entertainment huren op jullie bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 13 december 2018

Niets is zo erg als een bruiloftsfeest dat halverwege de avond inzakt als een mislukte soufflé en gasten die verveeld om zich heen kijken. De horror. Heb je geen cabaretiers, illusionisten of vuurspuwers in je familie- en vriendenkring? En heb je bovendien een hekel aan afgezaagde stukjes en gênante spelletjes? Huur dan professioneel entertainment in. Er zijn tegenwoordig tal van gave acts en activiteiten die je kunt inhuren om jullie bruiloftsfeest onvergetelijk te maken. Wij geven je 5 toffe ideeën.

SILENT DISCO

Muziek is één van de belangrijkste sfeermakers op iedere bruiloft. De meeste bruidsparen huren een band of dj in, maar niet iedereen heeft dezelfde muzieksmaak. Bovendien willen sommige gasten helemaal losgaan op de dansvloer, terwijl anderen liever in een gezellig hoekje gaan zitten kletsen. Denk daarom eens ‘out of the box’ en kies voor een Silent Disco. Het is even wennen maar, het geeft een ontzettend verrassend effect. De gasten kiezen zelf naar welke muziek ze luisteren. Van gouwe ouwe meezingers tot keiharde dancemuziek voor de liefhebbers. En wil je even kletsen met je beste vriendin of tante? Dan hoef je alleen maar je koptelefoon af te zetten.

silent-disco
Foto credits: benjamingarrettphoto

silent-disco
Foto credits: benjamingarrettphoto

BOEK JE FAVORIETE ARTIEST

Zijn jullie groot fan van André Hazes, Douwe Bob, Guus Meeuwis of Jan Smit? Dan is het natuurlijk een droom die werkelijkheid wordt als je favoriete artiest speciaal op jullie bruiloft komt optreden. Een bekende Nederlandse artiest huren is niet goedkoop. Het is dus even sparen, maar dan zijn jullie wel verzekerd van een avond om nooit meer te vergeten! Zwijmel weg terwijl Marco Borsato ‘jullie liedje’ zingt of ga samen uit je dak op de muziek van Wulf.

artiest
Foto credits: benjamingarrettphoto

EEN KARIKATUURTEKENAAR

Een originele manier om je feest en de gasten vast te leggen, is met behulp van een karikatuurtekenaar. Het is ontzettend leuk om zo’n tekenaar aan het werk te zien en er zal zeker gelachen worden. Bijvoorbeeld om de grote oren van opa of de wipneus van je nichtje. Bovendien gaat iedereen naar huis met een gaaf aandenken aan jullie bruiloft. Spreek van tevoren met de tekenaar af wat het thema is en laat hem of haar de karikaturen daarop aanpassen.

karikatuur
Foto credits: Santa Barbara Wedding Photography

 

FEEST IN DE TENT

Een bruiloftsfeest in een tent alleen iets voor in de zomer? Zeker niet! Ook een winterse bruiloft of themabruiloft kan prima gevierd worden in een tent. Wat dacht je bijvoorbeeld van een circusthema met een heuse circustent of een bruiloft in festivalthema? Alleen dan misschien liever zonder de modder aan je schoenen. Willen jullie een partytent huren? Informeer dan wel even naar loopplanken en een tentvloer om de nette schoenen schoon te houden. Gaan jullie voor een winterthema? Huur er dan een sfeervolle winterse aankleding bij. Compleet met sfeerverlichting, heaters en geluidsinstallatie.

Tent

Foto credits: Carmen Santorelle
 

KARAOKE

We moeten toegeven, niet iedereen houdt ervan en het moet wel passen binnen het thema van je bruiloft maar, karaoke zorgt vaak voor veel hilariteit, onvergetelijke momenten en bijzondere verrassingen. Misschien kom je er wel achter dat die ene collega een schitterende stem heeft of dat je neef een verborgen talent heeft. Bovendien omzeil je zo mooi alle verplichte stukjes, maar geef je je gasten toch de gelegenheid om voor jullie op te treden. Vraag bijvoorbeeld naar hun favoriete ‘foute’ nummers, liedjes met een knipoog en bijzondere nummers die over jullie gaan.

Natuurlijk zijn er nog veel meer entertainmentmogelijkheden te bedenken voor jullie bruiloftsfeest. Van een flashmob tot een casinotafel en van Oudhollandse spelletjes tot een wijnproeverij, maar één ding staat voorop en dat is dat het bij jullie moet passen. Laat je dus niet verleiden tot activiteiten die je normaal ook niet zou doen. Het is jullie bruiloftsfeest, geniet ervan!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN