Essense of Australia

Essense of Australia

De combinatie van een uitstekende pasvorm met couture afwerking, Essense of Australia heeft een oog voor detail. Hiermee onderscheiden onze trouwjurken zich van vele andere designerlabels en maken wij uw bruiloft onvergetelijk.

Onder invloed van de modehuizen van Europa en het mode-centrum van New York, wordt elke Essense van Australia bruidsjurk zorgvuldig bedacht en gemaakt door ons getalenteerd en zeer ervaren Australisch designteam.

In het hart van iedere Essense of Australia jurk zijn luxe stoffen en prachtige kralen verwerkt. De bruidsjurkenlijn biedt een gevarieerde compilatie van elegant vormgegeven designer bruidsjurken, variërend van glamoureuse, verleidelijke veters en Satin Chiffon. Het gebruik van authentieke Swarovski kristallen en diamanten voegt de perfecte touch toe van glimmende en schitterende glitters. Plus, met innovatieve afwerkmogelijkheden zoals een kanten of openritsbare rug, kan een bruid haar jurk aan laten sluiten bij haar eigen en unieke stijl. Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN