Esther Smit Fotografie

De Bark 11 | 3742 HC | Baarn | 06-37201555 | info@esthersmitfotografie.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Esther Smit

Esther Smit Fotografie

Fotografie is mijn grote passie. Tien jaar geleden vroeg een bevriend fotograaf of ik als second shooter mee wilde naar een bruiloft. Ik vond het zo leuk dat ik al snel als zelfstandig bruiloftsfotograaf ben begonnen. Sindsdien heb ik vele mooie trouwreportages mogen maken. Dat een bruidspaar mij het vertrouwen geeft om hun speciale dag vast te leggen vind ik elke keer weer bijzonder.

Mijn stijl is spontaan en ongedwongen, ik maak mezelf als het ware onzichtbaar om zo de spontane momenten te kunnen vastleggen. Ook de details ontgaan mij niet, een mooie foto van de ringen hoort voor mij altijd bij een trouwreportage, net als details van het boeket, de schoenen, jurk, het trouwpak etc.

Het album dat ik altijd persoonlijk kom langsbrengen is een prachtige weergave van de sfeer van jullie trouwdag. Het is een mooie herinnering aan jullie fantastische dag die jullie nog vaak met veel plezier zullen inkijken.

Spreken mijn foto’s je aan? Laten we dan eens kennis maken en kijken of er een klik is!

Esther Smit Fotografie from Esther Smit on Vimeo.

Wat vinden anderen van Esther Smit Fotografie?

Esther Smit Fotografie heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN