Esther Smit Fotografie

De Bark 11 | 3742 HC | Baarn | 06-37201555 | info@esthersmitfotografie.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Esther Smit

Esther Smit Fotografie

Fotografie is mijn grote passie. Tien jaar geleden vroeg een bevriend fotograaf of ik als second shooter mee wilde naar een bruiloft. Ik vond het zo leuk dat ik al snel als zelfstandig bruiloftsfotograaf ben begonnen. Sindsdien heb ik vele mooie trouwreportages mogen maken. Dat een bruidspaar mij het vertrouwen geeft om hun speciale dag vast te leggen vind ik elke keer weer bijzonder.

Mijn stijl is spontaan en ongedwongen, ik maak mezelf als het ware onzichtbaar om zo de spontane momenten te kunnen vastleggen. Ook de details ontgaan mij niet, een mooie foto van de ringen hoort voor mij altijd bij een trouwreportage, net als details van het boeket, de schoenen, jurk, het trouwpak etc.

Het album dat ik altijd persoonlijk kom langsbrengen is een prachtige weergave van de sfeer van jullie trouwdag. Het is een mooie herinnering aan jullie fantastische dag die jullie nog vaak met veel plezier zullen inkijken.

Spreken mijn foto’s je aan? Laten we dan eens kennis maken en kijken of er een klik is!

 

Esther Smit Fotografie from Esther Smit on Vimeo.

Wat vinden anderen van Esther Smit Fotografie?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Esther Smit Fotografie: 5 / 5 gebaseerd op 3 stem(men)
2022-09-14
Bobby en Joyce schrijft het volgende:
Lieve aanstaande bruidsparen, Van Esther zul je absoluut geen spijt krijgen als fotografe voor jullie bijzondere dag! Ze was op 8 augustus 2022 de fotografe van onze bruiloft. Esther is betrokken en luisterde goed naar onze wensen. De communicatie met Esther is heel fijn en soepel gegaan voorafgaand van de bruiloft en op de dag zelf. Ze heeft een goede kijk op wat mooi is dat vastgelegd moet worden, zoals onze bruidstaart, boeket, de ringen op verschillende plekken en ze geeft ook goede instructies voor mooie poses tijdens het moment van de trouwfoto's van ons samen. Ze is met ons mee geweest naar 3 fotolocaties en daarna mee naar de trouwlocatie. Ze staat overal, onopvallend op het juiste moment klaar en schiet prachtige foto's van spontane momenten en ook vanaf verschillende perspectieven. Eventuele nabewerking van foto's doet ze ook. De kwaliteit van de foto's zijn geweldig! We kunnen geen aanmerkingen verzinnen. En na de bruiloft komt ze persoonlijk het prachtige fotoalbum (ook helemaal naar onze wens gemaakt) brengen met de USB stick. Kortom, echt een aanrader! Dankjewel Esther! Liefs het dolblije bruidspaar Bobby en Joyce
- Geen verbeterpunten
+ Fijne communicatie, geweldige foto's van de hele dag!
2022-09-11
Rianne schrijft het volgende:
Esther Is een hele betrokken en creatieve fotograaf. Wij vonden de weddingshoot best spannend en Esther biedt bij haar pakketten een loveshoot aan zodat we konden zien hoe ze te werk ging. Die foto’s waren super en hebben wij voor onze uitnodiging gebruikt. Esther geeft goede aanwijzingen en dat zie je terug in de foto’s. Zonder heel aanwezig te zijn heeft ze de hele dag fantastisch vastgelegd. Naast vele leuke spontane momenten en een hele mooie groepsfoto heeft ze ook hele creatieve foto’s van de ringen gemaakt. We zijn superblij met het prachtige album dat ze persoonlijk langs kwam brengen.
- Geen
+ Betrokken en spontaan
2021-09-08
Lucie van Steijn schrijft het volgende:
Ja het is een top fotografe!
-
+ Fijne, lieve fotografe, die luisterde naar onze wensen! Ze heeft de foto's zo gemaakt zoals we wilden; ongedwongen, momenten en gevoel vast leggend van een bijzondere dag!


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN