Experience More Weddings & Events

Wulpstraat 3 | 3742 VS | Baarn | 06-81101716 | info@experiencemoreweddings.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Eline Verhoef

Experience More Weddings & Events

Yes jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!

Ik kom heel graag met jullie in contact om samen met jullie de mooiste dag van jullie leven te organiseren. Met mijn jarenlange ervaring in de bruiloften branche weet ik waar ik aan moet denken en waarbij ik jullie kan ondersteunen.

Bij Experience More Weddings & Events zal ik ervoor zorgen dat jullie volledig ontzorgd worden, zodat jullie vol kunnen genieten van de vele momenten vooraf, tijdens en na jullie bruiloft. Met mijn oplossingsgericht denken zorg ik dat jullie bruiloft een succes wordt!

Maar voordat ik dat doe vind ik het belangrijk om jullie als bruidspaar te leren kennen om zo een goed en passende bruiloft te kunnen organiseren.

Maar wie is Experience More Weddings & Events? 

Troste eigenaar dat ben ik Eline! Al sinds ik een klein meisje was vind ik bruiloften fantastisch. Sinds 2008 werk ik al in de trouwbranche op verschillende afdelingen en locaties. Naast mijn werk als weddingplanner ben ik gek op reizen met als favoriete land Griekenland. Ik hou ervan om lekker met vrienden op een terras te genieten van een koud glas Pinot Grigio en een tapasplankje. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om te wandelen in het bos met mijn hondje Cava.

Mijn kwaliteiten:

  • • Open, Eerlijk & Liefdevol
  • • Met mijn ervaring en oplossingsgericht denken zorg ik dat jullie bruiloft een succes wordt!
  • • Kwaliteit en de unieke beleving staan voorop
  • • Jullie verwachtingen overtreffen
  • • Liefde voor monumentale panden voor een magische bruiloft
  • • Familie en vrienden ook volledig laten genieten van jullie bruiloft? Schakel mij in als jullie ceremoniemeester!

Vinden jullie het leuk om kennis te maken neem dan snel contact op.

Wat vinden anderen van Experience More Weddings & Events?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 3
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Experience More Events: 4.5 / 5 gebaseerd op 2 stem(men)
2023-02-08
Mirjam schrijft het volgende:
Tijdens de zomer van 2022 heb ik met Eline van Experience More Events met veel plezier en succes samengewerkt tijdens een bruiloft. Ze is een gedreven en betrokken weddingplanner. En ze beschikt over voldoende kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat een bruiloft goed verloopt. Ook zet ze graag net dat stapje extra en houdt ze ervan om de handen uit de mouwen te steken. Ze zet zich volledig in om het bruidspaar en de gasten een mooie dag te bezorgen. Een sociaal, enthousiast persoon met een fijne dosis humor. Dank je wel voor de fijne samenwerking Eline. Liefs Mirjam (FEMM Eventmanagement & Marketing)
- Geen.
+ Kennis en ervaring. Een gedreven, betrokken weddingplanner en een sociaal, enthousiast persoon.
2023-01-17
Chantal Goos schrijft het volgende:
Één van mijn leukste samenwerkingen is mijn ervaring met Weddingplanner Eline van Experience More Weddings. Ze is enthousiast en neemt graag alle nodige touwtjes in handen. Ze denkt met je mee en zorgt ervoor dat alles zonder problemen verloopt. Ik kijk nu al uit naar onze volgende samenwerking!
- .
+ Ze is enthousiast en neemt graag alle nodige touwtjes in handen. Ze denkt met je mee en zorgt ervoor dat alles zonder problemen verloopt.


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN