Experience More Events

Wulpstraat 3 | 3742 VS | Baarn | 06-29438031 | experiencemoreevents@gmail.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Eline Verhoef

Experience More Events

Yes jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!

Ik kom heel graag met jullie in contact om samen met jullie de mooiste dag van jullie leven te organiseren. Met mijn jarenlange ervaring in de bruiloften branche weet ik waar ik aan moet denken en waarbij ik jullie kan ondersteunen.

Bij Experience More Events zal ik ervoor zorgen dat jullie volledig ontzorgd worden, zodat jullie vol kunnen genieten van de vele momenten vooraf, tijdens en na jullie bruiloft. Met mijn oplossingsgericht denken zorg ik dat jullie bruiloft een succes wordt!

Maar voordat ik dat doe vind ik het belangrijk om jullie als bruidspaar te leren kennen om zo een goed en passende bruiloft te kunnen organiseren.

Maar wie is Experience More Events? 

Troste eigenaar dat ben ik Eline! Al sinds ik een klein meisje was vind ik bruiloften fantastisch. Sinds 2008 werk ik al in de trouwbranche op verschillende afdelingen en locaties. Naast mijn werk als weddingplanner ben ik gek op reizen met als favoriete land Griekenland. Ik hou ervan om lekker met vrienden op een terras te genieten van een koud glas Pinot Grigio en een tapasplankje. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om te wandelen in het bos met mijn hondje Cava.

Mijn kwaliteiten:

  • • Open, Eerlijk & Liefdevol
  • • Met mijn ervaring en oplossingsgericht denken zorg ik dat jullie bruiloft een succes wordt!
  • • Kwaliteit en de unieke beleving staan voorop
  • • Jullie verwachtingen overtreffen
  • • Liefde voor monumentale panden voor een magische bruiloft
  • • Familie en vrienden ook volledig laten genieten van jullie bruiloft? Schakel mij in als jullie ceremoniemeester!

Vinden jullie het leuk om kennis te maken neem dan snel contact op.

Wat vinden anderen van Experience More Events?

Experience More Events heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN