Fantastische tijdelijke tattoos via Route508!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 28 januari 2016

Route508 geeft TWEE unieke tattoo vellen weg van IAMU Collective!

Overgewaaid als dè trend uit Amerika en Australie, zie je ze hier ook steeds vaker voorbijkomen, de tijdelijke tattoos, ook wel flash tattoos genoemd. Je ziet ze in verschillende vormen, maten èn kwaliteit – maar op deze van IAMU collective via Route508.com zijn we toch wel verliefd!

 

Route508


Perfecte accessoire

De tattoos blijven 2-6 dagen mooi zitten, afhankelijk van gebruik en zijn geweldig te combineren bij elke outfit. Wat dacht je bijvoorbeeld van het decoreren van je rug bij je laag uitgesneden jurk? Alles kan, wees creatief – het is tenslotte maar tijdelijk. Het is de perfecte accessoire, voor of na je trouwerij of geef elkaar wat toffe tijdelijke tattoos tijdens je vrijgezellen.

 

Flash tattoos 

Flash Tattoos

Dit is je kans om het uit te proberen, want Route508 geeft TWEE aparte vellen met Flash Tattoos van IAMU Collective weg. De op Henna geïnspireerde tattoos en de egyptische. Allebei unieke tijdelijke tattoo vellen van goud en zilver folie die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Beide tattoo vellen bestaan uit ongeveer 50 tijdelijke tattoos verspreid op een A4 formaat sheet, dit is groter dan de meeste tattoo vellen. De tattoos zijn makkelijk aan te brengen, ze werken net als de vroegere plakplaatjes - je knipt het gedeelte die je wilt gebruiken uit, haalt het doorzichtig schijnende gedeelte van de witte laag en leg de witte laag met de IAMU tattoos op je huid. Gebruik een natte spons om de witte laag voorzichtig mee aan te deppen en haal de laag er na een kleine 10 seconde af.

 

tijdelijke tattoos 

 

Over Route508

Route508.com is een webshop die unieke, vaak handgemaakte accessoires verkoopt, living èn mode.

Onder het mom van ‘wat van ver komt is lekker’, importeren ze een groot gedeelte van hun collectie uit Bali, werken ze samen met het exclusieve Australische label Mahiya die gave handgemaakte leren tassen en portemonnees maakt en komen de tattoos van IAMU Collective uit Amerika. Bekijk de website van Route508 hier.

tattooWinnen

Hoe maak je kans op deze gave tattoos van IAMU Collective twv € 22,99?

-       Geef via onze facebookpagina aan met wie jij uit je dak wilt gaan en welke tattoo set je wilt winnen.

-       De win actie loopt tot en met 8 februari! Daarna zullen we de 2 setjes verloten onder degene die                       hebben gereageerd. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN