Feel Good TentEvent

Hoge Vuurseweg | 3749 AB | Lage Vuursche | 035-5242 772 | info@feelgoodtentevent.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Nog geen reviews


Route

Contactpersoon

Inez Kroon

Feel Good TentEvent

Feel Good TentEvent 

‘JA!’ zeggen midden in het bos 

Stel je voor jullie huwelijk … trouwen midden in het bos op Landgoed Pijnenburg in Lage Vuursche. Een paradijselijk plekje omringd door prachtige natuur. Zorgeloos en vrij genieten, omringd door familie en vrienden en helemaal gelukkig. Receptie, diner en een geweldige feestavond. Alles tot in de puntjes geregeld, gastvrij en met oog voor detail.

 

Een toast met Champagne bij knappend kampvuur

Elkaar het ja-woord geven op de mooiste dag van je leven. Vogels die zingen, gras onder je voeten en een toast met champagne bij knappend kampvuur. 's Avonds ... een weergaloos feest! Buiten of binnen in onze volledig gefaciliteerde tenten met alle comfortabele voorzieningen. Het pad terug vormt de laatste verrassing van de avond: een romantische fakkelwandeling door een feeëriek verlicht bos.

 

Receptie, diner en een geweldige feestavond

Van ideevorming tot totaalorganisatie van jullie bruiloft. We bieden je het gemak van onze mooie locatie én organisatie onder één dak. Vanuit alle vrijheid om te kiezen voor precies die invulling waar jij gelukkig van wordt. De keuken van Feel Good TentEvent is in vele stijlen en smaken. Van outdoor live cooking tot mediterraan buffet of zonnige barbecue. Keuze in overvloed.

 

Uitstekend bereikbaar midden in het land

De officiële trouwlocatie van Feel Good TentEvent op Landgoed Pijnenburg is centraal gelegen iets ten noorden van Utrecht. Uitstekend bereikbaar – ook voor minder validen - op enkele autominuten van de A27. Met meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen op ons eigen terrein.

 

Welkom!

Je bent van harte welkom om onze locatie in het bos te bezoeken, de sfeer te proeven en inspiratie op te doen. Bel (035) 5242 772 of mail ons naar info@feelgoodtentevent.nl.
We kijken met veel plezier uit naar jullie komst!

 

Wat vinden anderen van Feel Good TentEvent?

Feel Good TentEvent heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN