Feestgastenboek

Laan van het haantje 48 | 2288 GT | Rijswijk | 070-833 0111 | info@feestgastenboek.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Marcel & Ruud

Feestgastenboek

Je kan er bijna niet meer omheen, een fotobooth op je huwelijksfeest. Laat de avond vastleggen door jullie gasten zelf en bekijk later de foto's eens rustig terug hoe iedereen het naar hun zin had op jullie feest! Met één druk op het scherm wordt de foto gemaakt, makkelijker kan toch niet? Alle foto’s worden na het feest op een USB stick naar jullie toegestuurd.

 

Bij ons is een fotobooth al te huur vanaf € 195,-! Vergelijk dat maar eens met andere aanbieders. De achtergrond op het scherm wordt bij ons ook naar jullie persoonlijke stijl gemaakt waardoor het Feestgastenboek helemaal bij het feest past. Daarnaast zijn er nog meer extra opties bij ons te verkrijgen. Dit is naar jullie wens uit te breiden en in te stellen. Kijk vooral eens op onze website www.feestgastenboek.nl voor de mogelijkheden en overige prijzen.

 

Kies onze print optie erbij en de gasten kunnen de gemaakte foto direct afdrukken als aandenken van jullie feest. De foto's zullen jullie nog maanden en misschien wel jaren tegen komen wanneer jullie op visite gaan.

 

Wil je de fotobooth al bij de receptie hebben staan? Dat is bij ons geen probleem! Bij ons huur je de fotobooth per dag dus niet voor maar 4 uur zoals bij velen.

 

Heb je nog vragen over onze fotobooth? Kijk dan eens op www.feestgastenboek.nl of stuur een e-mail naar info@feestgastenboek.nl. Bellen kan ook op 06-41453096 (Marcel) of 06-34481723 (Ruud).

Wat vinden anderen van Feestgastenboek?

Informatie op de website: 4.8
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 4.8
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Feestgastenboek Nl: 5 / 5 gebaseerd op 5 stem(men)
2019-07-16
Minou schrijft het volgende:
Voor onze bruiloft deze fotobooth gehuurd! Heel de dag beschikbaar, onbeperkt printen en achteraf ook nog USB gestuurd. Helemaal top :)
-
+
2019-05-13
Niels en Martine schrijft het volgende:
De fotobooth was echt een grote toevoeging op onze bruiloft. Geweldig om alle foto's terug te kijken op de mooie USB-stick die we na een dag geleverd kregen. De service was top en er werd goed met ons mee gedacht. We raden deze fotobooth zeker aan!
-
+
2018-09-06
Tim & Rianne schrijft het volgende:
Vooraf goed contact. Doen nergens moeilijk over en alles is mogelijk. Resultaat, Een super handige photobooth in eigen stijl en goede kwaliteit. Doen wat ze beloven en hiermee zit je goed.
-
+
2018-07-03
Patricia schrijft het volgende:
Super door omstandigheden moesten we de bruiloft jaar verschuiven en kregen ook toen alle medewerking van het bedrijf. Echt aanrader doen alles naar jou wens.
- Niks
+ Je eigen lay-out kan je bepalen
2017-12-14
Ricky en Christa schrijft het volgende:
Wij hebben voor onze bruiloft een Fotobooth gehuurd bij Feestgastenboek. We hebben erg genoten van de leukste foto's. Van te voren per mail goed contact gehad over onze wensen en de lay-out van de fotostrips. Er is goed met ons meegedacht en onze wensen zijn heel mooi uitgevoerd. De Fotobooth werd op de afgesproken tijd gebracht en in elkaar gezet. We hadden hier geen omkijken naar en vervolgens hebben onze gasten de hele avond foto's kunnen maken. Overal kwamen twee printjes van, een herinnering voor thuis en eentje in ons gastenboek geplakt. Top!
-
+ Duidelijk. En alle vragen via de mail goed en snel beantwoord.


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN