Feestmuziek.nu

Hofstedestraat 41 | 1333TC | Almere | 06-48185864 | info@feestmuziek.nu | Ga naar website

Prijsklasse


Nog geen reviews

route

Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Feestmuziek.nu

Feestmuziek.nu

Als bruidspaar zijn jullie vast en zeker van plan om jullie huwelijksdag op een onvergetelijke manier af te sluiten. Hoe kun je dit beter doen dan een geweldig feest te organiseren waar iedere gast met volle teugen van geniet? De twee invullingen die daar vaak aan gegeven kunnen worden zijn een band of een drive in DJ voor uw bruiloft. Het grote voordeel van een bruiloft DJ is dat de DJ niet alleen de muziek op het feest verzorgt, maar ook de gehele entourage kan verzorgen middels het licht en geluid. Dit geldt ook voor Feestmuziek.nu. Wij verzorgen de muziek op uw huwelijksfeest, maar kunnen ons als bruiloft DJ ook ontfermen over de sfeer op het feest. Dit kunnen we doen middels licht, achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest en het verzorgen van presentaties, foto’s en visuals middels een groot tv scherm.

 

Feestmuziek.nu – Meer dan een bruiloft DJ

De DJ van Feestmuziek.nu zal er niet alleen voor zorgen dat de dansvloer goed gevuld is, ook de gasten die niet hun dansschoenen hebben aangetrokken zullen zich vermaken op jullie huwelijksfeest. Bij Feestmuziek.nu kunnen jullie rekenen op een professionele allround DJ die een brede ervaring heeft met bruiloften. Op die manier kan de DJ zich aanpassen aan de wensen van het publiek en de ambiance in de zaal zo bespelen dat iedereen nog lang over jullie huwelijksfeest zal napraten.

Het creëren van een sfeervolle ambiance is meer dan het draaien van de juiste muziek. Een geslaagd huwelijksfeest is in onze ogen een wisselwerking tussen de gasten, de wensen van het bruidspaar, de locatie en de bruiloft DJ. We zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om deze wisselwerking zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit doen we allereerst door middel van persoonlijk contact met het bruidspaar. Jullie zijn het middelpunt van de dag en bepalen de kaders van het huwelijksfeest. Binnen het persoonlijke contact zullen we ook de kenmerken van de gasten inventariseren, zodat we voor het feest begint al een idee hebben wat de wensen zijn van het publiek. Door vervolgens ook de locatie zo mooi mogelijk tot zijn recht te laten komen door middel van licht en geluid, kan er een onvergetelijke avond neergezet worden!

 

Een persoonlijke bruiloft DJ

Door de persoonlijke benadering van Feestmuziek.nu geeft u de verantwoordelijkheid van het huwelijksfeest voor een groot gedeelte uit handen aan een ervaren professional. Op geijkte momenten zullen we voor jullie grote dag contact hebben om zo nauwgezet als mogelijk alle wensen op te stellen. Op die manier kunnen jullie op de huwelijksdag met volle teugen genieten van elkaar, de gasten en de geweldige dag!

Wat vinden anderen van Feestmuziek.nu?

Feestmuziek.nu heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN