Festival bruiloft op het water bij Trouwschip Bounty

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 24 juni 2022

Elkaar het jawoord geven tijdens jullie eigen festival bruiloft op het water, hoe tof is dat?! Zie jij het ook al helemaal voor je, jullie eigen festival bruiloft op het water, je haren in de wind en op je blote voeten dansen tot je de zon in het water ziet zakken als newly weds? Het ultieme gevoel van vrijheid kun je nu zelf ervaren door je eigen festival bruiloft op het water te organiseren bij Trouwschip Bounty.

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty4
© Trouwschip Bounty

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty1
© 
Trouwschip Bounty

FESTIVAL BRUILOFT OP TROUWSCHIP BOUNTY

Zijn jullie ook van die festival liefhebbers? En willen jullie graag een festival bruiloft organiseren op een unieke trouwlocatie? Wat dacht je dan van een festival bruiloft op het water?! Trouwschip Bounty is dan dé ideale plek voor jullie festival bruiloft. Wissel jullie I Do’s uit op jullie eigen festival bruiloft op het mooiste zeilschip van Nederland en trouw op het water in gehele festival sfeer.

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty2
© Trouwschip Bounty

TROUWEN OP HET WATER IN FESTIVAL SFEER

Als je aan een festival bruiloft denkt, dan denk je waarschijnlijk aan een bruiloft met een ontspannen sfeertje, goede muziek, lekkere hapjes en een bruiloft in de buitenlucht. Am I right? En hoe leuk is het om jullie festival bruiloft op het water te houden?! Want hoe uniek en tof is een festival bruiloft op een boot?! Wij zien het al helemaal voor ons. Weer eens wat anders en zo ervaar je het ultieme vrijheid gevoel van een festival met een relaxte sfeer in de heerlijke zon.

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty3
© Trouwschip Bounty

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty5   festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty6

© Trouwschip Bounty

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty7
© Trouwschip Bounty

Een festival bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder goede muziek, een ontspannen sfeertje en lekkere hapjes, en laat dit nou net hetgeen zijn waar Trouwschip Bounty jullie mee kan helpen. Trouwschip Bounty behoort tot de top 5 mooiste schepen van Nederland, biedt een unieke zeilbeleving en ze staan bekend als heel intiem, gastvrij en gezellig naar je gasten toe.

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty8
© Trouwschip Bounty

Trouwschip Bounty is een officiële trouwlocatie in de gemeenten; Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn, Kampen en Lelystad en biedt op unieke en romantische wijze aan om het jawoord te geven op het water. Jullie kunnen ervoor kiezen om stilliggend in een van de havens jullie ceremonie te laten plaats vinden tot max. 85 personen of jullie kunnen ervoor kiezen om de ceremonie zeilend te laten uitvoeren tot max. 50 personen voor de gemeentes Amsterdam en Lelystad, dit is pas echt uniek.

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty24
© Trouwschip Bounty

En Trouwschip Bounty heeft ook een restaurant aan boord en zelfs varend kun je gebruik maken van deze culinaire service. Ook wordt er vaak samengewerkt met professionele koks die alles vers bereiden in de kombuis om de heerlijkste verse hapjes te bereiden. Naast high end cooking verzorgen ze zeilend ook heerlijke, luxe BBQ's. Perfect voor jullie festival bruiloft!

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty9
© Trouwschip Bounty

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty21
© Trouwschip Bounty

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty22
© 
Trouwschip Bounty

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty23
© Trouwschip Bounty

JULLIE EIGEN FESTIVAL BRUILOFT OP HET WATER

Beeld je eens in, jullie gasten arriveren op jullie eigen VIP festival bruiloft op het water en komen aan boord bij Trouwschip Bounty. Natuurlijk zijn zij exclusief uitgenodigd voor jullie VIP festival bruiloft. Hoe leuk om jullie uitnodigingen te maken in de vorm van festivaltickets, die je op unieke wijze per flessenpost kan versturen aan je gasten?! Een speciale, extra service die Trouwschip Bounty jullie aanbiedt. Want bij een unieke trouwlocatie horen natuurlijk ook speciale uitnodigingen. Maak hierbij ook toffe festival bandjes die exclusief toegang geven tot jullie festival bruiloft op jullie VIP zeilschip. Mocht het nou een hele warme zomerse dag zijn, vraag dan je gasten om zwemkleding mee te nemen, want naast verkoeling op het water is het ook mogelijk om onder goede omstandigheden te zwemmen.

En hoe leuk is bijvoorbeeld de dresscode: “festival” voor jullie festival bruiloft. Laat jullie gasten in hun tofste festival outfit komen en je krijgt gegarandeerd hele toffe foto’s. Of geef de dresscode: “all white” mee aan jullie festival bruiloft. Ook dit gaat er heel tof uit zien!

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty11
© Trouwschip Bounty

Leg bij het ontvangst van de gasten op Zeilschip Bounty een leuke rieten mand neer met hierin slippers, zonnebrandcrème en gepersonaliseerde zonnebrillen, deze zullen je gasten gegarandeerd nodig hebben op jullie festival bruiloft op het water. En zo heb je gelijk originele bedankjes voor je bruiloft. En hoe leuk om aan boord een krijtbord neer te zetten met de unieke line-up van jullie eigen festival. Denk hierbij aan het ontvangst, het uitwisselen van jullie I Do’s, cocktails & drinks, diner en natuurlijk jullie dance party!

ZEG I DO OP JULLIE FESTIVAL BRUILOFT OP HET WATER

Na een heerlijk ontvangst met een verfrissend drankje, want ook dit hoort natuurlijk bij een festival bruiloft, is het tijd om jullie I Do’s uit te wisselen. Tijdens jullie ceremonie in festival sfeer, denk aan livemuziek in de vorm van een gitarist, jij als bruid in een flowy bohemian trouwjurk met bloemen in je haar en jouw hubby-to-be en jullie gasten om jullie heen met het water en de zon als backdrop. De perfecte festival sfeer als je het ons vraagt.

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty12
© Trouwschip Bounty

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty13
© Trouwschip Bounty

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty14
© Trouwschip Bounty

Na jullie ceremonie is het natuurlijk tijd om met jullie gasten te proosten op jullie huwelijk. En wat dacht je dan van zomerse cocktails om mee te proosten, hoe leuk is dat?! Laat jullie gasten bijvoorbeeld kiezen uit jullie eigen favoriete cocktails of gin-tonics en noem deze de speciale Mr. & Mrs. cocktails.

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty15
© Trouwschip Bounty

En hoe leuk zijn bijvoorbeeld buckets en champagnekoelers met ijs voor jullie gekoelde drankjes. Dit past perfect bij jullie festival bruiloft. Met de zon op de achtergrond die glinstert op het water genieten jullie van heerlijke cocktails, lekkere bijbehorende hapjes en toffe livemuziek of een DJ.

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty16
© Trouwschip Bounty

LET'S PARTY AAN BOORD BIJ TROUWSCHIP BOUNTY

Jullie festival bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder lekkere hapjes en een heerlijk diner. Aan boord bij Trouwschip Bounty kunnen jullie na jullie cocktails en drankjes heerlijk genieten van een heerlijk diner op het water in de heerlijke avondzon.

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty17
© Trouwschip Bounty

Na jullie diner kunnen jullie heerlijk door feesten op de heerlijke beats van de DJ. Feest op het dek van Trouwschip Bounty tijdens zonsondergang en tot in de late uurtjes.

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty18
© Trouwschip Bounty

Zorg aan boord ook voor toffe verlichting en echte festival lights, dit geeft een heel tof effect in de avond. En upgrade jullie festival bruiloft met een mooie LED light show van Trouwschip Bounty en maak er een echte onvergetelijke avond van!

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty19
© Trouwschip Bounty

En hoe tof zijn bijvoorbeeld glow sticks, die uitgedeeld kunnen worden aan jullie gasten. Dit zorgt voor het échte festival sfeertje. En als afsluiting van jullie festival bruiloft aan het water mag een toffe vuurwerkshow niet ontbreken. Let’s party and dance the night away!

festival-bruiloft-op-het-water-bij-trouwschip-bounty20

Neem contact op met Trouwschip Bounty of check de website voor leuke ideeën en mogelijkheden en ervaar hoe bijzonder trouwen op het water kan zijn!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN