Fientje & Co

Bourbonhof 14 | 3329 BK | Dordrecht | 085-0438042 | info@fientje-en-co.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Hanneke van Eeuwijk

Fientje & Co

Unieke trouwkaarten

Jullie gaan trouwen en zoeken een trouwkaart? Neem dan eens een kijkje op mijn vernieuwde website, Fientje & Co. Al meer dan 13 jaar ontwerp ik met veel plezier trouwkaarten. Sinds kort werk ik samen met leuke designers die prachtige illustraties maken voor op de kaarten. Zo krijg je echt een unieke trouwkaart.

Ontwerp zelf

Op onze website staat een collectie kaarten met voorbeeldteksten. Iedere kaart kan je zelf aanpassen in kleur en lettertype. Ook de illustraties zijn vervangbaar. Ontwerp een mooie kaart en bestel een proefdruk voor slechts €1,00.

Speciale collecties

Naast standaard trouwkaartjes hebben we ook speciale collecties. Een trouwkaart op hout of met foliedruk geeft echt iets extra’s. Ook is het mogelijk om te kiezen voor ronde hoeken of een ronde kaart. Voor slecht €2,50 bestel je een luxe proefdruk.

Maatwerk

Wellicht hebben jullie zelf ideeën voor de kaart, misschien wel met handgetekende illustraties. Dan helpen wij je graag mee. Geef je wensen door en we ontwerpen iets op maat voor jullie. 

Heb je vragen over de opmaak of wil je een hele trouwhuisstijl laten maken van een bepaalde kaart? Laat het ons weten. Het team staat voor je klaar om je te helpen.

 

Unieke trouwkaarten

Zoek je een unieke trouwkaart, dan ben je welkom bij Fientje & Co. Wij hebben een totaal vernieuwde website vol met prachtige trouwkaarten. Naast kaarten op standaard papier hebben we ook unieke collecties op hout gedrukt. Of wat denk je van een kaart met foliedruk, voor een extra feestelijke uitstraling? 

Je kunt de kaarten zelf bewerken met eigen teksten en illustraties. Voor slechts €1,00 kan je een proefdruk bestellen van een standaard kaart en €2,50 voor een speciale trouwkaart.

Heb je hulp nodig of wil je een ontwerp op maat of met unieke illustraties? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

 

Wat vinden anderen van Fientje & Co?

Fientje & Co heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN