FiFty Two Productions

Looydijk 5 | 3612 BC | Tienhoven | 06-25066973 | rochelle@fiftytwoproductions.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Boyd Klap en Rochelle Dannis

FiFty Two Productions

Vaak beseffen bruidsparen pas achteraf dat de bruidsdag inderdaad de mooiste dag van hun leven was. Hoe fijn om dan niet alleen herinneringen maar ook een video te hebben, waardoor je samen nog een keer en nog een keer en nog een keer…. en misschien nog wel vaker terug kan kijken op deze prachtige dag 

Bruiloftsvideo.nl, het videoproductiebedrijf van Boyd Klap en Rochelle Dannis draagt graag bij aan deze visuele herinnering. Bij voorkeur filmen ze de gehele dag met 2 personen en leveren ze de video dezelfde avond nog af, zodat er tijdens de filmavond, aan de avondgasten getoond kan worden wat er die dag allemaal is voorgevallen. Uiteraard zijn er nog tal van andere mogelijkheden, waar ze graag met jullie over mee willen denken om zo jullie mooiste dag vast te leggen. 

Of je nu de gehele dag op 1 locatie blijft, of juist van locatie naar locatie zwerft, ons kan het niet gek genoeg! Gevestigd in Tienhoven, een klein dorpje in de buurt van Utrecht, is dit een prima uitvalsbasis om een groot deel van het land te bedienen. Meer weten? Kijk op onze site, of neem contact op. 

Bruiloft Kelly & Ricardo from fiftytwoproductions on Vimeo.


Bruiloft Valerie & Joeri from fiftytwoproductions on Vimeo.

Wat vinden anderen van FiFty Two Productions?

Informatie op de website: 4.9
Communicatie & afspraken: 4.8
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 4.8
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Fifty Two Productions: 5 / 5 gebaseerd op 10 stem(men)
2018-09-13
Rick en Evelien schrijft het volgende:
Wat zijn wij blij dat we Boyd en Rochelle hebben gevraagd de mooiste dag van ons leven op de gevoelige plaat vast te leggen. Deze twee mensen zijn toppers! Niks is te veel voor ze, er is oog voor detail en ze gaan geruisloos mee de gehele dag. Tijdens onze feestavond was een groot deel van de dag al in de Same Edit Day verwerkt, hoe gaaf is het om dit direct met al de mensen die dichtbij je staan te delen, prachtig! Onze tip, bekijk de filmpjes van andere bruiloften via vimeo, en wordt je vanzelf snel overtuigd om te kiezen voor Fifty Two Productions.
-
+
2018-07-20
Rie-Anne & Frank van Liempdt schrijft het volgende:
Wat te zeggen over deze twee toppers? Klant is koning benadering, professioneel, behulpzaam, geduldig... Ja, dit alles en nog veel meer.. Onze grote dag hebben ze ongelofelijk mooi in beeld gebracht.. Precies hoe we het in gedachte hadden.. Dankzij hun aanwezigheid en moment opnames die zij op de juiste wijze wisten vast te leggen hebben we echt een onvergetelijke dag ervaren! Op de dag zelf en met de video nog voor altijd!. We zullen deze twee kanjers echt aan iedereen aanraden! Ze zijn het zo waard!!! Rochelle en Boyd, onze grote dank voor alles!! Jullie zijn gewoon 'the best!' xxx Rie Anne en Frank van Liempdt.
-
+
2017-11-03
Kees-Jan schrijft het volgende:
Wij zijn inmiddels ruim een maand getrouwd en zijn erg blij met de video die Boyd en Rochelle gemaakt hebben. Ze kwamen bij ons langs voor een eerste gesprek, waarin we direct alles konden bespreken. Zo wilden wij graag nog een extra lange video die in geen van de pakketten vermeld stond, maar dat was ook geen probleem. Op de dag zelf kwamen ze met een extra camera op statief om de ceremonies in zijn geheel te filmen, dat afgewisseld met de 2 camera's in hun handen zorgde ervoor dat ook de 'lange' film erg mooi is geworden. Heel raar, maar gedurende de dag hebben we ze eigenlijk niet gezien/opgemerkt. Erg knap! En alle gasten, en wijzelf natuurlijk ook, vonden het eigenlijk bizar dat de clip 's avonds al direct aan alle gasten getoond kon worden en direct zo mooi gelukt was. We willen iedereen graag meegeven; als je op zoek bent naar videografen voor je bruiloft en je stuit op Boyd en Rochelle, zoek dan niet verder, je gaat er geen spijt van krijgen.
-
+
2017-08-02
Coen en Mirjam schrijft het volgende:
29 juli 2016 traden Linda en Mitchel in het huwelijksbootje. Wij hadden toen de eer om deze dag als ceremoniemeesters in goede banen te leiden. Tijdens deze fantastische dag leerden wij Rochelle en Boyd en hun werk voor en achter de schermen kennen. Wat was dat gaaf en ontzettend leuk om te zien. Toen wij zelf het voornemen hadden om op 1 juli 2017 te gaan trouwen hebben we ook geen moment getwijfeld en hebben we Rochelle en Boyd gevraagd om ook onze trouwdag vast te leggen. Wat een geluk hebben wij dat zij dit voor ons wilde doen. Buiten dat Rochelle en Boyd kundig en zeer professioneel in hun werk zijn, zijn het ook nog eens 2 hele gezellige en wanneer nodig hele onopvallende mensen. Wat genieten wij nu nog steeds van hun werk, een herinnering voor het leven. Het was ons het dubbel en dwars waard en een absolute aanrader!!!
- Geen
+ Zeer onopvallend Professioneel Kundig Snelheid Voelen de situaties goed aan
2017-05-20
Sophie schrijft het volgende:
WOW! wat een fantastisch filmpje hebben Boyd en Rochelle gemaakt van onze trouwdag. We hadden in een voorgesprek een aantal punten aangegeven die we graag in het filmpje terug zouden willen zien, die zaten erin en nog zoveel meer. Wij krijgen van vele te horen hoe ontzettend mooi ons filmpje is, maar daar hebben wij niets voor gedaan! Boyd en Rochelle zijn op de achtergrond aanwezig en weten elk moment te pakken en heel mooi terug te laten komen in de montage, Dat allemaal in een paar uur zodat we 's-avonds onze avondgasten ook de dag konden laten zien. Ze laten heel fijn de fotograaf voor gaan en gaan zelf daar achter staan, want zoals Rochelle zegt een fotograaf hoort op een bruiloft dus die mag in beeld. Aan bruiden en bruidegommen wil ik Boyd en Rochelle niet gewoon aanbevelen, maar ik wil je eerder voor gek verklaren als je niet een bruidsclip laat maken door deze twee professionele, leuke en vriendelijke mensen.
-
+
2016-11-09
Maurice en Cynthia schrijft het volgende:
Ik kende Boyd & Rochelle via mijn eigen onderneming, daar hadden ze al enkele video's voor gemaakt. Daarom dacht ik als eerste aan dit duo om mijn bruiloft te laten filmen. Inmiddels zijn we al wat jaartjes verder, maar nog steeds heb ik geen spijt van de beslissing om een video te maken van mijn bruiloft en ik kijk deze dan ook nog vaak terug. De clip is een ideale manier om weer even terug in het moment te duiken en samen met mijn vrouw onze herinneringen weer op te halen. Het was een geweldig dag en dat straalt de video ook uit. Emotionele momenten, de lach en de traan... ze hebben het allemaal weten vast te leggen.
-
+
2016-10-28
Patricia & Julien schrijft het volgende:
3 juli 2015 zijn wij getrouwd en mede dankzij de geweldige vastlegging van Fifty Two Productions genieten wij nog elke dag na. Wij hadden al heel wat trouwvideo's gezien maar vaak vonden wij die suf en langdradig. Misschien leuk voor jezelf maar zeker niet voor een ander, daarnaast kijk je dergelijke video's misschien 1 keer per jaar terug op je trouwdag maar zeker niet frequenter.. Maar die video van Boyd en Rochelle kun en wil je wekelijks wel kijken! Vlot geschoten met alle belangrijke momenten en emoties. De welbekende lach en de traan perfect vastgelegd in slecht een paar minuten, dus niet alleen leuk voor jezelf maar ook alle gasten om terug te kijken. Mooiste compliment is eigenlijk dat wij nog steeds gasten spreken die af en toe de video terug kijken.
-
+ Oog voor de juiste momenten, daarnaast beide gezellig in omgang (ook belangrijk) en het filmen zelf is absoluut niet storend op de dag zelf (mocht je daar bang voor zijn).
2016-08-03
Marijn Geurts schrijft het volgende:
Tijdens de voorbereiding op ons huwelijk hadden we zelf eigenlijk nooit gedacht aan een trouwvideo, tot we dit als origineel huwelijkscadeau kregen. We hadden natuurlijk ook al een traditionele fotograaf, dus we vroegen ons af of het niet te druk zou worden. Dit bleek geen enkel probleem te zijn. Terwijl de fotografen je constant vragen om te poseren of een foto opnieuw moeten nemen, werken de videografen heel onopvallend op de achtergrond, maar ze leveren echt superwerk af! We hebben de video al op onze huwelijksreis terug kunnen kijken, en dan beleef je de dag meteen weer helemaal opnieuw. Zo'n filmp met bewegende beelden en onze eigen muziek laat perfect zien hoe de dag ├ęcht was! We hebben de video al heel vaak teruggekeken - zelf of met vrienden die er niet bij konden zijn - en het is elke keer weer genieten!
-
+ De videografen werken onopvallend en op de achtergrond, en weten toch alles perfect vast te leggen. Een trouwvideo is ontzettend leuk en makkelijk om de dag opnieuw te beleven - alleen of met vrienden
2016-07-31
Mitchel & Linda schrijft het volgende:
Tijdens de voorbereidingen van ons huwelijk hebben wij lang getwijfeld... wel of niet een videograaf. Wij waren bang dat we niet konden ontspannen met een fotograaf en videograaf om ons heen. Uiteindelijk de knoop doorgehakt om het wel te doen en we hebben hier zeker geen spijt van! Wat een mooie video werd er afgeleverd voor de feestavond! De video geeft een goed beeld weer van de dag met alle vrienden en familie die we lief hebben. Het is een video die niet alleen door ons maar ook door onze familie en vrienden vele malen is en zal bekeken worden. Ook kregen wij dezelfde avond nog een stickje mee met de gehele video inclusief met beelden van het feest. Boyd en Rochelle heel erg bedankt!!! Groet, Mitchel & Linda
-
+ - Vertraagde beelden in de video - De beelden zijn afgestemd op de muziek. - Boyd en Rochelle zijn op de achtergrond - Vriendelijk en ontspannen
2016-06-24
Robert & Lucinda schrijft het volgende:
Dankzij een winactie op de Love&Marriage beurs hebben wij het geluk gehad om onze bruiloft op video vast te laten leggen door Boyd en Rochelle. Op de dag zelf is het even wennen aan de camera, maar daarna zijn ze onzichtbaar en wurmen ze zich overal tussendoor. Ze leggen alle momenten vast die zowel wij als bruidspaar als onze gasten later terug wilden zien om de dag nogmaals van begin tot eind te ervaren. De video was aan het einde van de feestavond al helemaal af en is de volgende ochtend naar zowel ons als al onze gasten verstuurd. Wij blijven de video keer op keer bekijken en genieten op die manier constant van onze dag! Het is vakwerk!
-
+ De onzichtbaarheid van Boyd en Rochelle. Zowel wij als onze gasten hadden geen hinder van hen of de camera. Ook de samenwerking en het overleg met de fotograaf verliep erg goed.


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN