First Love Ibiza Weddings

Cypresbaan 9 | 2908 LT | Capelle Aan Den Ijssel | 085-8772120 & 06-53555585 | info@firstloveibizaweddings.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Timo Kerkhof

First Love Ibiza Weddings

Al 10 jaar laten wij jaarlijks bruidsparen, samen met hun familie en vrienden een onvergetelijke tijd beleven op onze lievelingsplek. Wij verzorgen de bruiloft van A tot Z en laten iedereen kennis maken met al het moois op dit heerlijke eiland.

Persoonlijk contact is onze belangrijkste tool voor een prachtbruiloft. Wij organiseren “de mooiste dag” volledig in samenspraak met het bruidspaar, op basis van hun wensen en budget.

Onze grote kracht is dat we een kantoor in Nederland hebben en we zowel overdag als ’s avonds, doordeweeks en in het weekend beschikbaar zijn voor persoonlijke gesprekken met Nederlandse en Belgische bruidsparen.

Een ander punt waarin wij ons onderscheiden is dat wij ook groepsreizen vanaf 20 personen kunnen verzorgen. Stel je eens voor; het bruidspaar en hun gasten vliegen met elkaar tegelijk naar ons eiland. Zo begint het feestje al op het vliegveld; hoe leuk is dat!!!

Wat vinden anderen van First Love Ibiza Weddings?

Informatie op de website: 4
Communicatie & afspraken: 4
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 4
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
First Love Ibiza Weddings En Events: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
2016-09-28
Vincent en Ralph schrijft het volgende:
Tijdens ons eerste gesprek met First Love Ibiza Weddings gaven wij onze wensen aan en de eerste opzet werd gemaakt. Wij vertelden en Timo vulde het naadloos aan. We konden merken dat hij verstand van zaken heeft en dat gaf ons vertrouwen om met First Love Ibiza Weddings in zee te gaan. Nu 3 maanden na onze droombruiloft genieten wij en onze gasten nog steeds optimaal van deze speciale dag. Lieve Timo en Celine, Wat jullie voor ons hebben gedaan is ongelofelijk. Onze wensen zijn in vervulling gebracht door jullie en daar zijn wij jullie heel erg dankbaar voor! Jullie zijn speciaal en bijzonder, en als we alles nog eens over mochten doen, dan ongetwijfeld heel graag met jullie! Liefs, V en R
-
+ Persoonlijk, Betrokken, Geinteresseerd, Mee- & ruimdenkend, Relaxte uitstraling


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN