Flitskast.nl

Laageinde 58 | 4191NS | Geldermalsen | 085-0730174 | info@flitskast.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Remco van Gennip

Flitskast.nl

Vieren jullie binnenkort jullie bruiloftsfeest? Dan wil je daar graag de leukste herinneringen aan over houden. Toch? De Flitskast photo- en videobooth zorgt voor deze herinneringen, en is bovendien nog een leuk stukje extra entertainment! Alle foto’s en filmpjes krijg je nagestuurd op een mooie USB stick zodat je nog lang kunt nagenieten!

Wat kun je met de Flitskast?

De Flitskast is te huur als fotozuil of als fotohokje. En je kunt er niet alleen foto’s mee maken, maar ook videoboodschappen mee opnemen. Wanneer je hem als photobooth inzet is hij ook in staat om de foto's te printen! Wil je nog leukere foto's? Huur dan onze props of leuke extra's! De foto's en video's krijg je ook nog eens toegestuurd op USB stick. En dat allemaal al vanaf € 325,- (incl. BTW en bezorgen). Kijk op onze website voor meer informatie!

De Flitskast photobooth huur je inclusief: 

-      Op- en afbouw: Je hoeft zelf niets te doen.

-      Persoonlijke opmaak van het startscherm en de print en/of fotocompilatie in onze online layout-editor.

-      Alle foto's en/of video's op USB stick thuisgestuurd 

-      Geen tijdslimiet

-      Indien met printen: 320 prints (ruim voldoende voor de hele avond onbeperkt printen). 

Waarom Flitskast? 

-      Foto's, video's én printen in één. 

-      All-in pakketten, nooit onverwachte kosten achteraf

-      Goede en snelle service en communicatie

-      Keuze uit een fotohokje of fotozuil

-      Keuze uit diverse leuke extra's


Hebben jullie binnenkort deze mooie photobooth op jullie bruiloft en maken jullie de mooiste, leukste en meest hilarische herinneringen? Neem snel contact met ons op en vraag een offerte aan of bekijk de beschikbaarheid online.

Wat vinden anderen van Flitskast.nl?

Informatie op de website: 4.8
Communicatie & afspraken: 4.5
Medewerkers: 4.9
Gastvrij & behulpzaam: 4.9

Collectie & aanbod: 4.8
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.6
Klant is koning: 5
Flitskastnl: 4.9 / 5 gebaseerd op 13 stem(men)
2022-02-08
Roy en Jacqueline Smeets schrijft het volgende:
Wij moesten noodgedwongen een andere flitskast zoeken. Zij hebben mij heel vriendelijk te woord gestaan en hebben een leuke flitskast kunnen bezorgen op onze bruiloft. Onze gasten vonden het super gaaf! Binnen 1 week hadden we de usb stick al. Super geregeld allemaal. Wij bevelen hun zeker aan voor andere feestjes.
-
+
2022-02-08
Amanda schrijft het volgende:
Een paar weken voor de bruiloft besloten we dat het toch wel leuk was om een photobooth op onze bruiloft te hebben. Na wat speurwerk via Google kwamen we bij Flitskast uit en daar hebben we zeker geen spijt van gehad. Onze gasten hebben veel plezier gehad van de Flitskast. Superleuk ook dat je achteraf alle foto's toegestuurd krijgt. Ook een pluspunt dat Flitskast alle communicatie met de locatie heeft verzorgd. Wij raden Flitskast dus zeker aan!
-
+
2022-02-07
Kim&Sebastiaan schrijft het volgende:
Flitskast is de beste aanbieder van photobooths! De photobooth zelf is echt een eyecather op onze bruiloft. Wij waren ook zeer tevreden over de functies en de kwaliteit! Ook is Flitskast zeer klantvriendelijk en denkt met je mee! Ze leveren echt service en zijn snel en vriendelijk in de communicatie. Ze zullen ervoor zorgen dat alles perfect naar wens geregeld is. Voor een unieke photobooth en service moet je bij Flitskast zijn.
-
+
2021-04-25
Ylonka schrijft het volgende:
Wij hebben deze flitskast voor onze bruiloft gebruikt, super fijne communicatie goede levering en veel plezier van gehad op de dag zelf. Erg leuk dat je achteraf een usb stick ontvangt met alle gemaakte foto's ter herinnering.
-
+
2021-04-25
Anoniem schrijft het volgende:
Kwamen de flitskast netjes brengen en halen, hier op de dag zelf amper iets van gemerkt. Mooie kwaliteit foto's, echt een aanwinst voor de bruiloft!
-
+
2021-04-25
Cathelijne schrijft het volgende:
Prima! Deed wat het moest doen, alles word geregeld!
-
+
2020-01-08
Cindy schrijft het volgende:
werkte perfect! onze gasten hebben ervan genoten! Werd zeer goed op tijd geleverd en opgesteld op onze voorziene plaats en terug opgehaald. mooie kwaliteit van de afgedrukte fotos. we kijken alvast uit naar de usb stick. bedankt flitskast. wij zullen jullie zeker aanbevelen!!!
-
+
2020-01-08
Esther schrijft het volgende:
In 1 woord; grandioos!!! Iedereen vond de flitskast echt geweldig. En super leule reacties van onze gasten. Ben heel benieuwd naar alle foto's...
-
+
2019-12-23
Danny schrijft het volgende:
Mooie herinnering aan onze trouwdag! Gave prints en ook nog een digitaal mogen ontvangen!
-
+
2019-12-23
Joey schrijft het volgende:
Echt een aanvulling op een leuke avond!
-
+
2019-08-12
Celesta schrijft het volgende:
Wij hadden de flitskast voor onze bruiloft. Het was echt een fantastische toevoeging aan onze gastenboek en aan het feest! Communicatie was goed, levering/ophalen was goed geregeld en kwaliteit van de foto's waren ook goed. Kort na onze bruiloft hebben wij nog alle foto's op een mooie USB gekregen via de post, wat helemaal super is!
-
+
2019-08-11
Karen schrijft het volgende:
Het fijne aan de Flitkast is dat je hem 's nachts kan laten staan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als je feest wat uitloopt of als je nog niet klaar bent met het maken van foto's en filmpjes! Achteraf krijg je de foto's binnen een week toegestuurd via wetransfer of via een usb stickje.
-
+
2019-08-09
Jeroen schrijft het volgende:
Wat een top service! Helemaal geen omkijken naar gehad, maar toch een geweldige herinnering aan onze prachtige dag!
-
+


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN