Flora party & event

Parklaan 4 | 2771 GB | Boskoop | 0172-766047 | info@floraboskoop.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Marjolein & Lisanne

Flora party & event

Wij kijken er naar uit om er samen dé dag van jullie leven van te maken!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Het eerste waar jullie naar op zoek mogen is de trouwlocatie. Kom dan zeker ook langs in Flora.

Flora is een uniek monumentaal pand uit de jaren ’30 met vier sfeervolle zalen, grenzend aan een mooie rozentuin. De zalen hebben elk een eigen sfeer en uitstraling en zijn een prachtig decor voor jullie huwelijksdag. Ook bieden wij diverse aankledingpakketten, waardoor de locatie geheel naar jullie wens kan worden aangekleed. Het Rosarium biedt een prachtige setting voor jullie huwelijksceremonie en bruidsreportage.

De zalen variëren in formaat en zijn los en gecombineerd te gebruiken, wat de locatie geschikt maakt voor kleine en grote gezelschappen. Ook kun je op één dag van meerdere zalen gebruik maken, waardoor de verschillende onderdelen van jullie dag moeiteloos in elkaar doorlopen.

Ook op culinair gebied is er van alles mogelijk. Ons keukenteam zal jullie én jullie gasten doen verbazen. Zij verzorgen prachtige diners, uitgebreide shared diners, verrassende buffetten, heerlijke proeverijen en de mooiste hapjes.

Elke bruiloft is uniek, dat beseffen wij ons steeds weer. Jullie zijn van harte welkom om de locatie te bezichtigen en wensen te bespreken. Wij denken graag met jullie mee om uw huwelijksdag dé dag van jullie leven te maken!

Wat vinden anderen van Flora party & event?

Flora party & event heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN