FLORAL STORIES


Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Jody de Groot

floral stories

Je trouwboeket bewaren

Je trouwboeket: onmisbaar op elke bruiloft en het maakt je look helemaal af. Hoe leuk is het om jouw bruidsboeket te kunnen bewaren na je trouwdag? Een perfect aandenken aan jullie huwelijksdag.

Bloemen blijven helaas niet lang mooi, dus hoe zorg je ervoor dat je je trouwboeket niet meteen weg hoeft te gooien? Je kan ervoor kiezen om het boeket zelf te gaan drogen, maar dit wordt niet altijd even mooi. Sommige bloemen hebben een hoog vochtgehalte waardoor zij snel zullen rotten. Ook zal de vorm en de kleur afwijken van de originele kleur. Om dit te voorkomen, kan je ervoor kiezen om het boeket professioneel te laten drogen. Jody, de eigenaresse van Floral Stories is gespecialiseerd in het prepareren van het trouwboeket en rouwbloemen in hars (ook wel epoxy genoemd). Zo kun je je bruidsboeket bewaren en er nog lang van genieten!

Ondanks je kosten hiervan hoger zijn dan wanneer je de bloemen zelf droogt, wordt de kwaliteit absoluut gegarandeerd. En eerlijk is eerlijk, een blijvende herinnering aan je bruidsboeket is toch ontzettend gaaf? Naast het prachtige aandenken wat je zelf overhoudt aan de grote dag, is het ook leuk om bijvoorbeeld aan de getuigen, ceremoniemeester, familie of vrienden een stuk te geven als aandenken en bedankje aan jullie grote dag. Een uniek en bijzonder cadeau, waardoor zij jullie bruiloft nooit zullen vergeten.

Wil je meer weten over het proces? Neem dan een kijkje op www.floralstories.nl, of op Instagram (@floralstories.nl).

Wat vinden anderen van FLORAL STORIES?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Floral Stories: 5 / 5 gebaseerd op 3 stem(men)
05-01-2021
Evelien schrijft het volgende:
Door Floral Stories heb ik voor altijd een aandenken aan onze bruiloft. Echt een uitvinding. De communicatie met de eigenaresse vond ik erg fijn, ze maakt het persoonlijk en je merkt dat ze alle liefde in haar werk stopt. Dat maakt Floral Stories ook uniek naar mijn mening. Elk product is uniek en met evenveel zorg gemaakt.
- Assortiment uitbreiden
+ Persoonlijk, uniek.
04-01-2021
Sanne Brouwers schrijft het volgende:
Bijna 1.5 jaar geleden getrouwd. Ik wilde een blijvend aandenken voor mijn man en mij maar ook voor de bruidsmeisjes. Na een gesprek en het zien van de blokken helemaal verliefd geworden. Uiteindeljk voor mijn man en mij een groot blok besteld, voor mijn bruidsmeisjes driehoeken en voor onze familie de rondjes besteld. Iedereen is er weg van! Producten zijn netjes afgewerkt en de combinaties zijn adembenemend mooi. Meer dan tevreden!
02-01-2021
Anna de Greef schrijft het volgende:
Super ervaring! Uniek concept!
- Geen
+ Wij zijn ontzettend blij dat we Floral Stories hebben ontdekt. Zij heeft afgelopen zomer ons trouwboeket vereeuwigd en wij zijn hier enorm blij mee. Ze luisterde goed naar wat wij wilde en was heel erg lief. Je kan zien dat ze passie heeft in wat ze doet. Echt een aanrader.


Meer informatie aanvragen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN