flower d’arte

| | Purmerend | 075-6848485 | Maikel@seasonflowers.nl | Ga naar website

Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Maikel Mulder

flower d’arte

FLOWERDART
De flowerdart is een unieke houder voor corsages. Stijlvol, modern en veelzijdig.
De conisch vormgegeven houder is gemaakt van duurzaam abs-plastic. De houder is voorzien van twee magneetjes. De eerste is geïntegreerd in de achterzijde van de houder en de andere is los. De flowerdart wordt bevestigd door de magneetjes aan twee kanten van de kleding aan te brengen. Hierdoor beschadigt de flowerdart corsagehouder de kleding niet.
De magneetjes worden meegeleverd.

Optie
Wij bieden de mogelijkheid om de Flowerdarte te graferen met een door u gekozen tekst of logo. Wilt u gebruik maken van deze optie neem dan contact met ons op.

Houdbaar
Dankzij vochtige watten in de houder van de flowerdart blijven de bloemen in de corsage langer houdbaar. De watten kunnen de bloemen 1 tot 2 dagen van vocht voorzien. De houder is aan de bovenkant voorzien van een rubberen kurk met een opening waar de bloemen ingestoken kunnen worden.


Standaard leveren wij bij elke zending een waterpipet bij waar u de flowerdarts gemakkelijk mee vult.

Als u er voor kiest om de flowerdart zelf te maken dan kunt u op YouTube meerdere filmpjes vinden en de stappen volgen. Zorg dat u wel van te voren gaat oefenen want het vraagt wel routine. De flowerdart komt het best tot zijn recht als u deze rechtop draagt en niet op zijn kop.

Wat vinden anderen van flower d’arte?

flower d’arte heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN