For Your Moment

Kristalwater 22a | 3991 LX | Houten | 06-51012337 | info@foryourmoment.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Heidi Post

For Your Moment

“Geniet van elk moment”

Als Professioneel Weddingplanner help ik jullie graag bij de organisatie van jullie bruiloft, zodat jullie kunnen genieten van een onbezorgde voorbereiding en een onvergetelijke trouwdag(en). Hierbij ben ik gespecialiseerd in Boutique Weddings. Ik zorg voor een persoonlijke en unieke belevenis die goed georganiseerd is en waarbij jullie niet voor onaangename (financiële) verrassingen komen te staan. 

Dienstverlening

Ik bied verschillende pakketten aan die variëren van jullie op weg helpen om je eigen bruiloft te organiseren tot complete professionele ondersteuning in het organiseren van de gehele bruiloft. Ook een adviesgesprek, hulp bij de door jullie gewenste onderdelen van de organisatie van jullie trouwdag en/of jullie ceremoniemeester zijn behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Op deze wijze kunnen jullie de dienstverlening kiezen die het beste bij jullie wensen past.

 

Meer informatie

Willen jullie meer weten over mij, mijn werkwijze en alle mogelijkheden? Kijk dan op mijn website en/of neem contact met mij op. Ik ben erg benieuwd naar jullie love story, wensen en ideeën voor jullie trouwdag!

Groeten, Heidi

Wat vinden anderen van For Your Moment?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
For Your Moment: 5 / 5 gebaseerd op 7 stem(men)
2019-09-30
Henk en Mayeli schrijft het volgende:
Wij zijn erg tevreden met de geleverde werkzaamheden.
-
+
2019-07-17
H&C schrijft het volgende:
Heidi hebben wij gevraagd als ceremoniemeester voor onze grote dag op 14 juli 2019! Toen wij Heidi voor het eerst ontmoetten, waren wij het gelijk eens dat wij haar op onze dag wouden! Ze is open, grappig en super lief! Ze is oprecht geintereseerd in jou; wie je bent wat je doet en natuurlijk hoe je je grote dag voor je ziet. Heidi is duidelijk en professioneel in haar werk, ze is super georganiseerd en heeft oog voor details - zo houd ze alles bij en geeft je een duidelijke overzicht. Wat wij super fijn vonden aan Heidi is dat ze snel door heeft hoe je dingen voor je ziet en op wat voor tempo je werkt. Zelf ben ik iemand die op een snelle tempo werkt en alles klaar wil hebben binnen een kort tijd. Hier heeft Heidi goed op ingespeeld - ze gaat dan gelijk ook op jou tempo werken waardoor je automatisch een goede band krijgt. Ook is Heidi iemand die je budget respecteerd - ze komt met oplossingen en flexibiliteit en dit vonden wij aan haar heel uniek! Heidi werkte op mijn bruiloft ook samen met mijn 2 bruidmeisjes. Mijn bruidmeisjes vonden haar ook geweldig, zij vonden dat Heidi heel goed dingen last min kon overnemen (bijv opstelling tafels) ze gaven aan dat ze heel goed voorbereid was met haar 'magical' koffer die ze mee had! Ze beschrijven haar als relaxed, creatief en pro-actief. Ook kregen wij te horen van onze gasten dat ze het fijn vonden dat ze een aanspreek punt hadden voor eventuale vragen. Onze gasten vonden dat ze op een duidelijke, maar zeer vriendelijke manier hen te woord stond. Als bruid vond ik het super fijn van Heidi dat ze af en toe een check-in deed met mij (dit heeft ze duidelijk opgepakt met hoe ik graag werk). Als iets niet duidelijk was met iemand kwam ze met een rustige houding dubbel-checkken met mij. Ik merkte aan Heidi ook dat ze oprecht aan het genieten was op onze dag, en dit is natuurlijk het allermooiste wat je eigenlijk wilt zien. Wij vonden Heidi geen vreemde, zo vroegen wij of ze een speech tijdens ons toost kon houden en of ze onze ringen aan de getuige kon overhandigen. Wij vertrouwden Heidi met alles en raden haar ook heel erg aan voor koppels die geen hoofdpijn willen + een vriendinnetje erbij willen hebben :) P.S - Heidi - je bent een prachtvrouw en je hebt ons vaak aan het lachen gemaakt! Wij willen je enorm bedanken! Veel liefs, H&C
-
+
2019-07-16
Wouter & Claire schrijft het volgende:
We zijn door Heidi enorm geholpen in de aanloop naar en op de dag van onze bruiloft. Haar plan van aanpak met planning is overzichtelijk. Zo was het qua tijdsbesteding goed te doen en Heidi weet van zaken, dus het was fijn om van haar kennis gebruik te maken. Ook op de dag konden we alles aan haar overlaten, zodat wij onbezorgd konden genieten! Heidi, bedankt het was top geregeld!
-
+
2019-06-04
Danielle schrijft het volgende:
Ik ken Heidi als een toegewijde dame die met accuraatheid en punctualiteit haar werkzaamheden uitvoert. Een must voor een bruidspaar die haar inhuurt om voor hun de mooiste dag te realiseren. Een echte mensen mens en vol overgave voert zij haar passie uit. Daniëlle Weddingplanners International OWPN Opleiding en BWPN Beroepsorganisatie
-
+
2019-05-23
Vera & Rick schrijft het volgende:
Voor onze trouwerij in Juli'19 heeft Heidi ons ontzettend fijn geholpen. De gesprekken met haar hebben we als erg fijn ervaren, ze luistert echt naar je, en heeft verstand van zaken. Ben je op zoek naar adviezen of meer in de organisatie van je bruiloft, bij Heidi ben je aan het juiste adres! Liefs Vera en Rick
-
+
2018-10-20
Emilie en Joep Hoeks schrijft het volgende:
Heidi heft ons een fantastische dag bezorgd. In zeer korte tijd heft ze ons kunnen helpen om een fantastische dag te organiseren. Zonder Heidi waren we of nog niet getrouwd of we hadden niet zo'n fantastische dag gehad. Ze heeft ons echt super geholpen, aanrader!
-
+ Oog voor detail, gestructureerd, doorzetter, veel kennis, goede balans tuusen voor- en achtergrond, doorpakker, ambitious, passie voor het vak
2018-03-13
Clara & Daniël schrijft het volgende:
Heide is een gevoelsmens die goed aanvoelt wat er nodig is. Op de dag zelf brengt ze veel rust. Ze is op de achtergrond aanwezig, maar altijd aanspreekbaar als het nodig is. Geruisloos wordt alles opgelost op een (wat ik ook hoor van de gasten) vriendelijke manier. Zelfs in de ochtend van de dag heeft ze mijn dochter nog geholpen met haar haren in een knot te doen en haar weten te geruststellen. Ook prettig het gesprek na de bruiloft; Heidi vroeg of er dingen misschien minder goed waren gegaan. Ze staat duidelijk open voor feedback.
- Geen
+ Goed luisteren, Vertaalt goed wat er nodig is. Staat open voor feedback. Prettig in de omgang. Alles is bespreekbaar.


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN