FOR YOUR MOMENT

Kristalwater 22a | 3991 LX | Houten | 06-51012337 | info@foryourmoment.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Heidi Post

for your moment

“Geniet van elk moment”

Als Professioneel Weddingplanner help ik jullie graag bij de organisatie van jullie bruiloft, zodat jullie kunnen genieten van een onbezorgde voorbereiding en een onvergetelijke trouwdag(en). Hierbij ben ik gespecialiseerd in Boutique Weddings. Ik zorg voor een persoonlijke en unieke belevenis die goed georganiseerd is en waarbij jullie niet voor onaangename (financiële) verrassingen komen te staan. 

Dienstverlening

Ik bied verschillende pakketten aan die variëren van jullie op weg helpen om je eigen bruiloft te organiseren tot complete professionele ondersteuning in het organiseren van de gehele bruiloft. Ook een adviesgesprek, hulp bij de door jullie gewenste onderdelen van de organisatie van jullie trouwdag en/of jullie ceremoniemeester zijn behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Op deze wijze kunnen jullie de dienstverlening kiezen die het beste bij jullie wensen past.

 

Meer informatie

Willen jullie meer weten over mij, mijn werkwijze en alle mogelijkheden? Kijk dan op mijn website en/of neem contact met mij op. Ik ben erg benieuwd naar jullie love story, wensen en ideeën voor jullie trouwdag!

Groeten, Heidi

Wat vinden anderen van FOR YOUR MOMENT?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
For Your Moment:  5 / 5 gebaseerd op  3 stem(men)
23-05-2019
Vera & Rick schrijft het volgende:
Voor onze trouwerij in Juli'19 heeft Heidi ons ontzettend fijn geholpen. De gesprekken met haar hebben we als erg fijn ervaren, ze luistert echt naar je, en heeft verstand van zaken. Ben je op zoek naar adviezen of meer in de organisatie van je bruiloft, bij Heidi ben je aan het juiste adres! Liefs Vera en Rick
20-10-2018
Emilie en Joep Hoeks schrijft het volgende:
Heidi heft ons een fantastische dag bezorgd. In zeer korte tijd heft ze ons kunnen helpen om een fantastische dag te organiseren. Zonder Heidi waren we of nog niet getrouwd of we hadden niet zo'n fantastische dag gehad. Ze heeft ons echt super geholpen, aanrader!
-
+ Oog voor detail, gestructureerd, doorzetter, veel kennis, goede balans tuusen voor- en achtergrond, doorpakker, ambitious, passie voor het vak
13-03-2018
Clara & Daniël schrijft het volgende:
Heide is een gevoelsmens die goed aanvoelt wat er nodig is. Op de dag zelf brengt ze veel rust. Ze is op de achtergrond aanwezig, maar altijd aanspreekbaar als het nodig is. Geruisloos wordt alles opgelost op een (wat ik ook hoor van de gasten) vriendelijke manier. Zelfs in de ochtend van de dag heeft ze mijn dochter nog geholpen met haar haren in een knot te doen en haar weten te geruststellen. Ook prettig het gesprek na de bruiloft; Heidi vroeg of er dingen misschien minder goed waren gegaan. Ze staat duidelijk open voor feedback.
- Geen
+ Goed luisteren, Vertaalt goed wat er nodig is. Staat open voor feedback. Prettig in de omgang. Alles is bespreekbaar.


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN