Fort bij Vechten

Marsdijk 2 | 3981 HE | Utrecht | | boekingen@fortvechten.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Sharon Naber

Fort bij Vechten

Ontdek Fort bij Vechten!

Fort bij Vechten is een ideale locatie om te trouwen en feest te vieren. Het sfeervolle, groene fort met zijn karaktervolle gebouwen is een van de grootste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.


Het Fort

Het Fort is een idyllische trouwlocatie op een centrale plek in Nederland. U kunt kiezen voor een compleet verzorgde dag met burgerlijk huwelijk, receptie, feest en fotoreportage. En dat alles in een prachtige omgeving met oude gebouwen, natuurlijk groen en vele romantische plekjes.

De huwelijksceremonie vindt plaats in de Reversezaal, Barak Z of in één van onze chambrees binnen, of bij mooi weer buiten op het terras of grasveld.


Resersezaal & Barak Z

De Reversezaal bestaat uit een lange gang en vier chambrees met bar. Het terras en privétuin biedt uitzicht over de gracht. De zaal heeft een aangenaam klimaat met vloerverwarming en luchtbehandeling. Een houtkachel zorgt voor extra sfeer. 

Barak Z heeft een totaal andere sfeer. Er is één grote, lichte ruimte met een intiem, omsloten terras.


Chambrees

Wilt u echt even terug in de tijd dan kunt u kiezen voor één van onze robuuste chambrees, allemaal onderdeel van de bomvrije kazerne. Deze chambrees hebben uitzicht op het met gras en bomen begroeide middenterrein van het Fort.
 

Er is een muziekinstallatie aanwezig voor uw eigen gekozen muziekstuk. Voor uw receptie of feest kunt u zelf de inrichting kiezen.

Wat vinden anderen van Fort bij Vechten?

Fort bij Vechten heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN