Fruit op de bruiloft 

Monic Arts
Monic Arts 4 mei 2017

Je hoeft helemaal geen health addicted te zijn om fruit toe te voegen op de bruiloft. Want het is niet alleen heel erg lekker, maar staat ook super zomers en kleurrijk! Waan je in de tropische sferen door fruit toe te voegen.

 
Benieuwd hoe? Hieronder vind je een aantal manieren. 

Fruit als snack

De makkelijkste manier om fruit toe te voegen aan de bruiloft is door het natuurlijk als snack neer te zetten of uit te delen. Hierbij kan je gaan voor complete tafels vol met fruit maar ook voor kleinere snacks. Een voordeel, iedereen zal het lusten en ook voor de gezonde mensen is er een lekkere snack! 

snacks
 

Fruit om de gasten af te koelen

Zijn jullie de gelukkige die op een heerlijke zomerse dag mogen trouwen? Een leuk idee is het maken van ijsjes met vers fruit erin. Een lekker verkoeling voor de gasten en het ziet er ook nog eens super tof uit. Ideaal als leuk do it yourself project.

 

wewe
 

Fruit op de bruidstaart 

We love cake! Bruidstaarten zijn een van ons favoriete onderdelen van de bruiloft. Ze zijn er in zoveel verschillende soorten, maten en smaken. Dol op fruit? Ga voor een bruidstaart in combinatie met fruit. Het ziet er ook nog eens prachtig uit. 

 

taart
 

Fruit in het drinken 

Fruit in het drinken ziet er niet alleen meteen een stuk leuker uit, maar smaakt ook nog eens heel lekker. Lekker dorstlessend met het warme weer of wanneer de gasten een tijd gedanst hebben. 
 

drink

 

Ijsblokjes met fruit 

Wil je het drinken nou op een net wat leukere manier serveren? Wat dacht je van deze ijsklontjes, dit zorgt er meteen voor dat je glas er een stuk vrolijker uitziet. Easy as that!
 
ijs
 
 

Fruit als decoratie 

Wist je dat fruit niet alleen gebruikt kan worden als snack op de bruiloft maar ook nog eens heel leuk staat als decoratie? Tropical vibes gegarandeerd met deze toffe decoratie! 

deco
acc
Afbeeldingen verkegen via Pinterest

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN