Garnwerd aan Zee

Hunzeweg 38a | 9893 PD | Garnwerd | 0594-628130 | info@garnwerdaanzee.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Garnwerd aan Zee

Trouwlocatie aan het water

Een exclusieve en unieke locatie, vlakbij de stad Groningen, maar toch landelijk en rustig. Dat biedt Garnwerd aan Zee. Aan de oevers van het Reitdiep in het landelijk gelegen dorpje Garnwerd, kunt u genieten van een tot in de puntjes verzorgde huwelijksdag. Door onze vele mogelijkheden, kunnen wij uw bruiloft van a tot z op onze locatie voor u organiseren.

 

Onbezorgd genieten van uw trouwdag

Door de ligging en de locatie biedt Garnwerd aan Zee talloze mogelijkheden om uw huwelijk persoonlijk en uniek te maken. De grote terrassen, die over het Reitdiep hangen, kunnen in de zomer gebruikt worden om elkaar in de buitenlucht het ja-woord te geven en heerlijk te borrelen en dineren. Het is tevens mogelijk om het strandje in te richten voor de ceremonie. Daarnaast bieden de brug, de romantische molen, het idyllische Reitdiep  en de omgeving een fantastisch decor voor de fotoreportage. Verrassend is dat u zelfs in stijl met de boot Garnwerd kunt bereiken. In de wintermaanden is Garnwerd sfeervol en hartelijk. Een  warm en ontspannen ambiance met de grote open haard in het restaurant maakt dat uw gasten zich hier welkom voelen.

 

GaZ, Flexibel en Persoonlijk

De enthousiaste crew bij Garnwerd aan Zee doet er alles aan om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Iedere bruiloft is uniek en verdient persoonlijke aandacht, de decoratie in de zalen kan afgestemd worden op uw specifieke wensen en ook de arrangementen kunnen persoonlijk worden ingevuld. Maak exclusief gebruik van de gehele locatie of van de gezellige Harbour zaal met aangrenzend terras. Het ruime restaurant kan opgedeeld worden in verschillende zalen, waardoor de ruimte geschikt is voor zowel kleine als grote gezelschappen, tot 400 personen. Ook uitbundig feesten is mogelijk door de uitstekende faciliteiten. Uiteraard bieden de grote glazen schuifpuien een prachtig zicht over het Reitdiep en toegang tot de terrassen. Daarnaast is er de mogelijkheid om met kleinere gezelschappen de ceremonie te houden in de prachtig gerenoveerde Tjalk, die voor het restaurant ligt afgemeerd. Een intieme en persoonlijke sfeer, met hoogstaand comfort.

Ruime eigen parkeerplaatsen zijn bij Garnwerd aan Zee aanwezig.

Bij Garnwerd aan Zee creëren wij de geschikte locatie voor iedere grote en kleine bruiloft en van ceremonie tot feest!

Wat vinden anderen van Garnwerd aan Zee?

Garnwerd aan Zee heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN