Gasterie de Wiemel

Gieterweg 2 | 9462 TD | Gasselte | 0599-564725 | info@restaurantdewiemel.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Mieke Wubben

Gasterie de Wiemel

"Trouwen in Gasterie de Wiemel"


Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
 
Restaurant de Wiemel biedt je de mogelijkheid om de mooiste dag van je leven in optimale romantische en charmante sferen te vieren.

U kunt bij restaurant de Wiemel uw gehele trouwdag vieren. Van ontvangst tot trouwplechtigheid, van proost tot receptie en van diner tot spetterend avondfeest.

Alles kan op 1 locatie gevierd worden. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten verblijven op 1 van onze 3 terrassen. Onze prachtige tuin met grote vijver zorgt voor een romantische sfeer en mooie foto's.
De trouwceremonie kan, zowel binnen in onze gezellige en intieme zaal als buiten in de besloten zitkuil, worden voltrokken.

Ons keukenteam werkt uitsluitend met dagverse producten. Een groot diner of een "walking dinner", buffet of barbecue, wij zorgen altijd voor een verrassende en smaakvolle invulling.
s'Avonds worden de lampen gedimd, gaan de kaarsen en eventueel de openhaarden aan en kunnen de voetjes van de vloer.

Graag verzorgen wij diverse activiteiten voor de kinderen. Mogelijkheden zijn een springkussen, tv- en spelletjeshoek. In de tuin bevindt zich een speeltuin, waar tevens een potje voetbal, volleybal en jeu de boule kan worden gespeeld.

Bij restaurant de Wiemel wordt alles tot in de puntjes verzorgt. Wij begrijpen dat de details jullie dag compleet maken.


Onder het genot van een kop koffie laten wij u vrijblijvend alles zien en maken terplekke een offerte!

Wat vinden anderen van Gasterie de Wiemel?

Gasterie de Wiemel heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN