Gekleurde rookbommen op je bruiloft zijn de bom! 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 28 mei 2020

Gekleurde rookbommen, je ziet ze steeds meer voorbij komen op de meest prachtige trouwfoto’s. Door de (gekleurde) rook krijgen de trouwfoto’s meteen een dreamy look & feel. Willen jullie graag unieke trouwfoto’s? Dan zijn deze gekleurde rookbommen echt iets voor op jullie bruiloft! De rookbommen zijn er in verschillende tinten en zorgen hoe dan ook voor spectaculaire en magische trouwfoto’s. Wij adviseren om ze bij een gespecialiseerde vuurwerkwinkel te halen. Dit zijn de meest professionele, mooiste en veiligste rookbommen.

Deze foto’s zijn in ieder geval ‘de bom’!

rookbommen

Foto credits: Junebug

VUUR

Je verwacht misschien niet dat een rookbom kan ontploffen, maar dat kunnen ze wel wanneer er te veel vocht in de behuizing komt. Door de verstopping kan de rook er niet goed uitkomen en de rookbom kan op die manier verbranden. Als dit gebeurt, stap dan weg van de rookbom en laat hem uitbranden. Sommige rookbommen worden heet, houdt deze dan ook niet vast in je handen. Als je een rookbom hebt die niet heet wordt, houdt hem dan zo laag mogelijk in je hand aan het speciale stukje om hem vast te houden. Als ze uitgebrand zijn, giet er dan wat water overheen om zeker te weten dat ze niet meer branden.

VLEKKEN

Als je een gekleurde  rookbom gebruikt, zorg dan dat de rook niet direct op je kleding komt en houdt hem niet te dichtbij om vlekken te voorkomen.

rookbommen

Foto credits: Pinterest

rookbommenFoto credits: Pinterest & Old Pine Pictorial

rookbommen

Foto credits: Pinterest

rookbommen

Foto credits: Vick&Erik Photography & Amber Bridal

rookbommen

Foto credits: Green Wedding Shoes & Pinterest

rookbommen

Foto credits: Pinterest

rookbommen

Foto credits: Pinterest

rookbommen

Foto credits: Remain in Light


Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,1 / 5 gebaseerd op 143 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN