Gepersonaliseerd receptenboekje

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 19 februari 2016

gepersonaliseerd receptenboekje.nl

Mijn receptenboekje; een smakelijk cadeau

We hebben hét recept voor een goed huwelijk gevonden! Vergeet het traditionele gastenboek en bundel alle lievelingsrecepten van vrienden en familie tot een receptenboek. Iedereen vult via de website zijn of haar persoonlijke pagina in met smaakmakende vragen en een lekker recept, waarna er een echt boekje gedrukt wordt. Want wees eerlijk, uiteindelijk gaat liefde toch door de maag ;-).
 

Bundel al jullie recepten

Hoe leuk is het om een receptenboekje te hebben waar al je vrienden/ vriendinnen en familie de lekkerste recepten met je delen?! Via de website van mijnreceptenboekje.nl kun je iedereen uitnodigen voor het receptenboek. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om online zijn/ haar persoonlijke pagina in te vullen. Ieder krijgt 2 pagina's met persoonlijke vragen, een lekker recept en twee foto's. Uiteindelijk wordt dit alles gebundeld tot een echt boek. Zo gaan jullie het huwelijk in met de lekkerste recepten en krijg je antwoord op vragen als:

- Hier gaat mijn hart sneller van kloppen
- Dit is hét recept voor een goed huwelijk
- Hier hebben wij smakelijk om gelachen
- Zo zie ik jullie over 10 jaar

Natuurlijk kun je zelf ook vragen verzinnen.

 

Voorproefje

Smaken verschillen en daarom zijn de receptenboeken er in 3 verschillende stijlen. Hieronder een aantal impressies van de verschillende stijlen:

stijl 1stijl 2stijl 3

Bekijk hier de video om te zien hoe je zelf een receptenboek maakt.

Wist je dat?

Ze iedere bestelling ook nog eens heel leuk in pakken? Op deze manier wordt het geven ook een feestje. Én je krijgt er een hele leuke shopper bij die je weer handig kunt gebruiken voor je boodschappen.

cadeauverpakking receptenboekje

Nieuwsgierig geworden? Ga zelf aan de slag of tip je ceremoniemeester ;) Klik hier voor de website van mijnreceptenboekje.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4 / 5 gebaseerd op 10 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN