Get yourself a teepee!!

Marjolein Wiericx
Marjolein Wiericx 24 mei 2017

Helemaal leuk op je bruiloft, een tipi tent! Steeds vaker zien we tipi tenten in allerlei variaties terugkomen in de styling.

Bij een bohemian beach wedding wordt een tipi bijvoorbeeld gebruikt om de weddingshoot wat speelser te maken. En het ziet er ook nog eens geweldig uit natuurlijk. Ook een optie is om de tipi te gebruiken bij je ceremonie . Je trouwt als het ware in een tipi tent. Hoe leuk is dat?

 tipi bohemian beach wedding styling

Foto rechtsboven: Grace Photography

Linker foto: 2 Brides Photography 

Foto rechtsonder: NBarrett Photography

 

Wat handig is aan een tipi tent dat het allerlei functies kan hebben. Het kan gewoon een gezellig hoekje zijn op je bruiloft waar je gasten een leuke foto kunnen maken. Of het kan een kids corner zijn waar de kindjes lekker kunnen spelen en zich kunnen terugtrekken.

En een veel grotere rol voor een tipi tent is de variant waarbij de tipi hét middelpunt is bij je ceremonie. I Do zeggen voor een tipi, lijkt ons geweldig!

 tipi tent bruiloft styling

Foto linksboven: Glitter Guide

Foto linksonder: Liron Erel

Foto rechts: byronbaytipiweddings

 

 

Eigenlijk is een tipi niet meer dan een aantal stokken die aan de bovenzijde aan elkaar gemaakt zijn. De verdere styling kan je helemaal naar eigen wens invullen, passend bij het thema en kleuren pallet die jij kiest. Je kunt doeken of stroken stof  gebruiken om de zijkanten te bedekken van de tipi. Maar je kunt de zijkanten ook open laten en de tipi met bloemen en lampjes versieren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

tipi tent bohemain wedding styling

Foto linksboven:Lydia Rachell

Foto linksonder: Elizabeth wells photo

Foto rechtsboven: Studio Castillero

Foto rechtsonder : Styled by The Events Lounge

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN