Getrouwd: Maak een naambordje voor bij de voordeur!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 27 september 2022

Yeah! Jullie zijn getrouwd! Jullie bruiloft zit erop en jullie hebben genoten van een prachtige dag. En waarschijnlijk moet je ook nog even aan het idee wennen dat jouw partner niet meer jouw verloofde is, maar nou echt jouw man of vrouw is! Hoe speciaal?! Misschien heb je ook wel zijn of haar achternaam aangenomen en dat is natuurlijk ook even wennen. En om hier wat meer aan te wennen hebben wij een hele handige en leuke tip voor je!

Zijn jullie net getrouwd en heb jij ook de achternaam aangenomen van jouw kersverse partner? Ontwerp dan een naambordje voor bij de voordeur met jouw nieuwe achternaam! En zo’n naambordje voordeur ontwerp je zelf bij Fotocadeau! Zo word je telkens herinnerd aan jullie prachtige dag en ook nog eens aan jouw nieuwe achternaam. En ook wij hebben ons eigen naambordje voor aan huis ontworpen. Kijk je mee?

getrouwd-maak-een-naambordje-voor-bij-de-voordeur-fotocadeau1

EEN NAAMBORDJE VOOR BIJ DE VOORDEUR

Een naambordje voor bij de voordeur is misschien niet het eerste waar je aan denkt wat je moet regelen wanneer je net getrouwd bent. Maar daarom juist zo leuk! Jullie zijn net getrouwd en waarschijnlijk zijn jullie nog helemaal aan het nagenieten van jullie bruiloft. Misschien zijn jullie zelfs wel gelijk op huwelijksreis geweest en hebben jullie heerlijk genoten van jullie romantische honeymoon. Nu je weer terug bent van jullie huwelijksreis en er een eind komt aan jullie wittebroodsweken, begint ook weer het “echte leven” en wel het echte leven als getrouwd koppel. En hoe leuk om dit nieuwe ‘chapter’ te beginnen met een leuk naambordje voor bij de voordeur met jullie achternaam als getrouwd koppel!

Als je net getrouwd bent en de achternaam hebt aangenomen van jouw kersverse partner, moet je natuurlijk ook even wennen aan de nieuwe achternaam die je hebt aangenomen. Ik weet zelf ook nog zo goed dat ik in het begin moest wennen aan het idee dat Mike niet meer mijn vriend of verloofde was, maar dat ik hem nu echt eindelijk mijn man mocht noemen, dat klonk in het begin zo gek. En ik moest ook echt wennen aan het idee dat ik nou ook zijn achternaam droeg en ik vanaf dat moment ook ‘Lips’ heette met mijn achternaam. Maar ook wel zo romantisch! En hoe leuk om dan na je bruiloft een naambordje met jullie achternaam te ontwerpen om op te hangen bij jullie voordeur. Niet alleen heel handig, maar ook nog eens een heel mooi en origineel aandenken aan jullie huwelijk.

getrouwd-maak-een-naambordje-voor-bij-de-voordeur-fotocadeau2   getrouwd-maak-een-naambordje-voor-bij-de-voordeur-fotocadeau3

MAAK EEN HUIS NAAMBORDJE VOOR BIJ DE VOORDEUR

Je kent het vast wel, een naambordje voor bij de voordeur. Het was iets wat bij ons ook altijd nog ontbrak. Toen wij in ons huis kwamen wonen leek het mij al heel leuk om een persoonlijk naambordje te maken en deze op te hangen bij de voordeur, maar ja wat zet je er dan op... Op dat moment waren we nog niet getrouwd en hadden we beide nog niet dezelfde achternaam. Heel onhandig dus. Maar nu wij getrouwd zijn en ik ook de achternaam van Mike aangenomen heb, konden we eindelijk ook een naambordje voor bij de voordeur gaan ontwerpen. Wij hadden er zin in en gingen aan de slag!

getrouwd-maak-een-naambordje-voor-bij-de-voordeur-fotocadeau4   getrouwd-maak-een-naambordje-voor-bij-de-voordeur-fotocadeau5


Via Fotocadeau.nl kwamen wij al snel hele toffe naambordjes tegen die je kon personaliseren. Niet van die saaie, standaard naambordje voor bij de voordeur, maar echt van die hele leuke naambordjes die je helemaal kon personaliseren. Ze hebben echt zoveel verschillende designs waar je uit kunt kiezen, echt heel erg leuk! En je kunt zelfs een naambordje maken met een eigen foto. Hoe leuk en origineel om dit cadeau te doen als huwelijkscadeau. Ook konden we kiezen uit allerlei verschillende vormen, zoals een rond naambordje, vierkant, rechthoekig of een hexagon. Deze vonden wij wel heel erg leuk, dus wij gingen voor een hexagon naambordje.

KIES HET NAAMBORDJE IN DE STIJL VAN JE BRUILOFT 

Een naambordje voor bij de voordeur geeft natuurlijk gelijk een persoonlijke touch mee aan je huis en daarom leek het ons ook leuk om het naambordje te ontwerpen in de stijl van onze eigen bruiloft. Telkens wanneer we dan het naambordje zien, denken we weer even terug aan onze trouwdag. Een mooi aandenken vinden wij! Zelf zijn wij op 30 augustus 2019 getrouwd en hadden een Italiaans thema gekozen voor onze bruiloft. Wie ons een beetje kent, weet dat wij dol zijn op Italië en dat Mike mij ook in Italië ten huwelijk heeft gevraagd. Dus een Italiaans thema paste perfect bij onze bruiloft. En hoe leuk om ons naambordje voor bij de voordeur dan ook te laten matchen met de stijl van onze bruiloft. Dus hier gingen wij voor!

getrouwd-maak-een-naambordje-voor-bij-de-voordeur-fotocadeau6   getrouwd-maak-een-naambordje-voor-bij-de-voordeur-fotocadeau7


Bij Fotocadeau.nl hebben ze echt heel veel verschillende designs waar je uit kunt kiezen. Zo kun je je naambordje maken in het thema van je bruiloft. Wij kozen zelf voor een naambordje in een botanische stijl met een subtiel olijftakje, helemaal in het thema van onze Italiaanse bruiloft. En hoe leuk is het naambordje geworden?! Wij zijn er echt heel blij mee. Qua kleur past hij ook perfect bij ons huis en ook was het ophangen van het naambordje met het bijbehorende ophangsysteem heel gemakkelijk. Mike heeft het naambordje zo heel makkelijk kunnen ophangen. En wanneer we nu het naambordje zien hangen bij onze voordeur doet het ons herinneren aan onze mooie bruiloft. Een superleuk aandenken!

getrouwd-maak-een-naambordje-voor-bij-de-voordeur-fotocadeau8

JE MOOISTE TROUWFOTO OP CANVAS

Als je getrouwd bent kun je vast ook niet wachten op het zien van jullie trouwfoto’s. En hoe leuk om als aandenken aan jullie bruiloft niet alleen een naambordje voor bij de voordeur te maken, maar ook één van jullie mooiste trouwfoto’s af te laten drukken op canvas. Je kunt bij Fotocadeau.nl niet alleen een naambordje laten maken, maar ook kun je er jouw eigen canvas bestellen. Hoe leuk is dat?! Bij het zien van jullie trouwfoto op canvas komen de mooiste momenten van jullie trouwdag weer naar boven.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN