Green Happiness

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 29 mei 2018

De natuur als decoratie, super handig en ook nog is super mooi! Je kunt de groene tinten van de natuur super tof combineren met het wit van jullie bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan de eucalyptus, deze kunnen prima een dagje zonder water en ruiken ook nog eens heerlijk.

green happiness

WEDDING CHAIRS

Je kan er natuurlijk voor kiezen om alleen jullie wedding chairs voor de ceremonie te stylen maar hoe prachtig is het als je dat voor alle stoelen van de gasten kan doen, en deze gelijk doorplaatst aan de diner tafel. Juist omdat je met alleen groen al zoveel moois kan doen is dit ook in een klein budget prima te realiseren. En geeft het direct een groots resultaat. Bedenk wel goed wie dit gaat doen, overleg ook met de locatie en vraag bijvoorbeeld je ceremoniemeester dit te regelen. Maak een aantal proefversies en test van tevoren uit hoe je het moet bevestigen, welke takken je gaat gebruiken en hoe lang deze zijn. Wil je er zelf niet naar om hoeven te kijken, laat het dan over aan de prefessionals. Je weddingplanner, de locatie zelf of de stylist heeft hier vast al meer ervaring mee.

green happiness

RINGEN

Of je nu kiest voor houten ringendoosjes of een glazen presenteerdoosje, gecombineerd met mos of ander groen is altijd een succes. Het staat prachtig op de foto's die van de ringen worden gemaakt en het geeft net die extra touch aan jullie 'green' thema.

green happiness

EUCALYPTUS

Wat is het toch heerlijk dat de 'groen' trend zich nog even doorzet want zeker met een plant als de eucalyptus kan je zo veel leuks doen. Met een aantal takken bereik je al een groots resultaat. En hoe fijn is het dat ze prima een dagje zonder water kunnen en ook nog eens heerlijk ruiken. Alles laat je er gelijk heel stylish en naturel uitzien met eucalyptus. Er zijn meer dan 700 soorten eucalyptussen maar wij zien met name degene met de rondere bladeren (gunnii) of die met de smalle, langere bladeren (niphophilla). De prachtige groen, grijze kleur past perfect bij alle materialen en is daarom ook zo geliefd bij stylisten. Hout, glas of beton. Het maakt de eucalyptus niet zoveel uit. Het maakt alles prachtig.
Denken jullie aan een welkomstbord en zou je die net iets extra's willen meegeven. Een paar takken eucalyptus toveren zo'n bord gelijk om tot een eye catcher. Maar denk ook aan lange takken over de dinertafel of laat het de basis zijn van jullie backdrop. Kiezen voor de euclyptus als decoratie voor jullie bruiloft geeft een hele sophisticated twist aan de dag zonder dat het truttig is.

green happiness

green happiness

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN