Het grootste bruidsboeket

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 27 februari 2015

Op de Love & Marriage Beurs in Utrecht op 7 & 8 maart gaat er iets heel bijzonders gebeuren: samen met Sarah Dikker, Hollands beste Bloemstylist (SBS6), gaan we het record van ’s werelds grootste bruidsboeket in het Guinness Book of Records vestigen en jij kan daar bij helpen!

Samen met de bezoekers van de Love & Marriage Beurs en Sarah gaan we het grootste bruidsboeket van de wereld maken. Momenteel staat het record op 67,25 meter en daar willen wij natuurlijk flink overheen! Wat dacht je van een bruidsboeket van 100 meter?! 

grootste bruidsboeket

 

Zowel op zaterdag als op zondag zal Sarah druk bezig zijn met dit bruidsboeket te maken. Uiteraard worden hier prachtige verschillende bloemen voor gebruikt. Maar Sarah kan het niet alleen! Help jij haar een handje mee? Alle bruidsparen op de Love & Marriage Beurs mogen haar helpen bij het creëren van het bruidsboeket. Op zondag 8 maart om 16.30 uur zal het bruidsboeket af zijn en wordt het gepresenteerd op de catwalk van de Nationale WeddingShow. Jij mag hier natuurlijk ook gewoon bij zijn! 

Wil je dit niet missen? Bestel dan hier snel je kaartjes. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

0 / 5 gebaseerd op 0 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN