Haarlemmermeerstation

Amstelveenseweg 266 | 1075 XV | Amsterdam | 020-6712717 | info@haarlemmermeerstation.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Nog geen reviews


Route

Contactpersoon

Milou

Haarlemmermeerstation

Trouwen is een onvergetelijke gebeurtenis. En dat is een mooi startpunt voor een reis van een dag die eeuwig zal voortbewegen in tijd..

Haarlemmermeerstation werkt er samen met jullie keihard aan om alles volledig naar jullie wens te laten verlopen en zorgt tegelijkertijd voor voldoende ruimte voor verrassingen en spontaniteit, zodat er iets ontstaat wat graag onthouden wordt! Bijvoorbeeld een onverwacht reisje met een oude museumtram naar een onvergetelijk ceremonieel plekje, een heerlijk diner in onze Wachtkamer Derde Klasse of op ons zonnige, verwarmde en deels overdekte terras of een feest dat veel te lang duurt; gewoon omdat het zo ongelofelijk leuk is om voor al je dierbaren een trouwfeest te geven!

In onze zaal hebben wij capaciteit voor ceremonies tot 90 gasten, borrels/recepties tot 120 gasten en feesten tot 200 gasten. Op ons terras hebben wij capaciteit voor ceremonies tot 125 gasten, borrels/recepties tot 200 gasten en feesten tot 250 gasten. Natuurlijk is onze zaal in combinatie met ons terras te gebruiken!

Haarlemmermeerstation is erg goed te bereiken. Met het openbaar vervoer of met de taxi? Jullie worden voor de deur afgezet. Ook zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de buurt en hebben wij een eigen gratis parkeerplek waar ongeveer 15 plekken zijn.

Wat vinden anderen van Haarlemmermeerstation?

Haarlemmermeerstation heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN