Hadassah Fotografeert

Ravenhorst 53 | 2317 AG | Leiden | 06-83557721 | hello@hadassahfotografeert.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Hadassah Bosland

Hadassah Fotografeert

Hadassah fotografeert geluksmomenten waarvan je wil dat ze bij je blijven, waar je in thuiskomt, zodat jij ze kan delen met wie je liefhebt. Een kleurrijke explosie van liefde. Zijn blik alleen maar op jou gericht in een zee van mensen, haar hoofd tegen je borst, ogen gesloten. Hadassah neemt de tijd, beweegt met je mee en schenkt je de ruimte om jezelf te zijn, jezelf te zien en te laten zien. Je mooist kant, je liefste kant en alle andere kanten die bij je horen.

Jullie bruiloft wil je niet alleen vieren maar ook met jullie geliefden. Samen met hen wordt jullie liefde krachtiger, en het feest compleet. De bemoedigende knuffel van je oma die een traantje wegpinkt, het grapje van je beste vriend om de spanning te doorbreken en de helpende hand van je vriendinnen.

Het is precies die warmte die je jaren daarna nog zal voelen, alsof de jaren niet verstreken zijn. Ik wil al deze vormen van geluk voor jullie verzamelen in beelden die de tijd stopzetten. Tijdens de belangrijke momenten op jullie bruiloft en de spontane details sta ik als huwelijksfotograaf aan jullie zijde om alle liefde zichtbaar te maken. Zodat jullie alle ruimte hebben om de dag in jullie op te nemen. Voor nu, voor later, voor eeuwig.

Wat vinden anderen van Hadassah Fotografeert?

Hadassah Fotografeert heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN