HERVE PARIS

herve paris

De My Freedom collectie is tot leven gekomen om al je dromen waar te maken en je te inspireren om je gevoel te volgen. De bohemian stijl staat voor het ultieme vrijheidsgevoel zonder enige beperkingen. De My Freedom collectie heeft een zeer herkenbare identiteit van moderne vrouwelijke bruidsontwerpen die het bohemian gevoel uitstralen. Herve Paris staat achter de zelfbewuste bruid die klaar is om haar ware zelf te ontdekken.

Elke bruid zal er prachtig uitzien in de nieuwe bohemian collectie die gemaakt is in Europe. Alle stijlen van de bruidscollectie zijn prachtige vertoningen. Een vrouwelijke, moderne, bohemian collectie met de meest prachtige luxueuze stoffen. 

De collectie bevat prachtige schitterende kanten bovenstukken gecombineerd met zachte zwierige rokken. De jurken zijn een ware eye-cather gemaakt van Tulle, Chiffon en kant. De jurken bevatten prachtige vrouwelijke hals- en achterzijden, in combinatie met bohemian versieringen die samen het vintage gevoel vervullen. 

De zachte en elegante jurken bevatten kant uit Frankrijk dat wordt gecombineerd met fijne en subtiele pailletten en glitters die de jurken een subtiele sprankeling geven.  De designafwerking met versieringen, kant of pompoms maken de jurken helemaal af.

Bekijk de gehele My Freedom 2022 collectie op de website van Herve Paris.Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN