Het Boudoir Bruidsmode Hoorn

Muntstraat 5 | 1621 GB | Hoorn | 0229-269222 | info@hetboudoir.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Annet Kwantes

Het Boudoir Bruidsmode Hoorn

Het Boudoir; een prachtige bruidsmodewinkel op eigen(wijze) manier!

Kies je bij ons een trouwjapon dan ben je in één keer klaar. Onze prijs is namelijk inclusief de complete lingerie, het vermaken en twee accessoires.

Het uitkiezen van je trouwjapon is het begin van jullie feestje! Bij Het Boudoir kan je een exclusieve pasafspraak maken, overdag, ‘s avonds of op zaterdag om je perfecte trouwjurk te passen! Speciaal voor jou en de mensen die je erbij wilt hebben, is de winkel beschikbaar. Zo kun je op je gemak, met een kopje koffie of thee, kiezen uit ons grote en bijzonder gevarieerde aanbod in bruidsjaponnen. Daarna maken we jouw bruidsjurk compleet met een grote keuze aan bruidsschoenen, sieraden, haaraccessoires én hebben we een prachtige collectie bruidslingerie! Bijzonder is dat we in Het Boudoir ook een team van stylisten hebben waarmee we jouw complete look ook op gebied van Haar en Make up kunnen verzorgen! Bruidsmeisjes en (schoon)moeders van de bruid kunnen ook compleet gekleed en gestyled worden door bruidswinkel Het Boudoir. Kies voor Het Boudoir als leverancier van je trouwoutfit en Annet zorgt ervoor dat je ontzorgd bent van ‘japon-stress’. Prijsrange Complete set (inclusief japon, twee accessoires, lingerie en opmaat maakservice) van € 1200 t/m € 2800, compleet klaar. Zeer gevarieerd aanbod en altijd aanpasbaar naar wens!


Wij verkopen o.a. de volgende merken: Casablanca Bridal, Linea Raffaelli, Tres Chique, Kenneth Winston, Ella Rosa, Beloved, Kleemeier, Abrazi, Elsa Coloured shoes, Lilly, Weise.

Wat vinden anderen van Het Boudoir Bruidsmode Hoorn?

Het Boudoir Bruidsmode Hoorn heeft nog geen beoordelingen.Wij verkopen o.a.:Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN